21-годишната Мидоу Уокър рядко споделя с последователите си архивни снимки и видео с баща си, който загина в катастрофа. 


Но от време на време тя е обзета от носталгия, както се случи и сега. Момичето публикува клип, как веднъж тя изненадала своя татко, пристигайки на снимачната площадка, за да му честити рождения ден. 

На видеото Пол отваря вратата и, забелязвайки Мидоу, се дръпва назад със смях и пада на кревата. "Изплаши ме до смърт", казва той, а след това няколко пъти повтаря: "Не може да бъде". 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I never thought I’d share this. But it felt right. Be good. I love you. Stay safe. xx

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on

Мидоу е подписала поста така: "Никога не съм си мислела, че споделя това с вас. Но това се оказа правилно. Дръжте се добре. Обичам ви. Пазете се".

Клипчето бързо стана хитово, то вече е гледано близо 650 000 пъти.  

 


 


До 13-годишна възраст Мидоу живя с майка си Ребека Сотерос на Хаваите. През 2011 година Пол я взе при себе си. Щастието им обаче не продължи дълго. През ноември 2013 година актьорът загина. 

Мидоу дълго време нямаше профил в социалните мрежи, макар и да работи в модната индустрия. Преди пет години обаче на рождения ден на баща си тя публикува своята първа снимка в Инстагарм, посветена на загиналия татко. 

В момента момичето е следвано от над 2 милиона души. 

Превод и редакция: БЛИЦ