45-годишният индийски фермер Ченчу Реди не е най-големият фен на бившата порно звезда, а днес актриса в Боливуд – Съни Леоне. Но нейна снимка по бикини му помага да опази зелевата му реколта.

Ей, не плачи и не ревнувай“ – гласи надписът на плаката.

„Полето ми се намира близо до пътя и всички, които минават покрай него, виждат лехите и казват: „Боже мой!“. Затова, за да отвлека вниманието им, сложих тези плакати“ – разказва Реди.

Според фермера причината за лошата му реколта е проклятие. Компания на Съни Леоне на полето прави и Ким Кардашиян, също по бикини. Колкото и да е странно, стратегията му е проработила. Полуголите жени наистина привличат повече внимание от зелките, които отглежда, уточнява Trafficnews.bg.

„Преди слагах чучело, което да ме пази от уроки. Но тази година не успях да го направя и ми дойде на ум тази идея. Отидох в компютърен център и помолих да ми дадат снимка, която ще отвлече вниманието на хората от зелките, и те ми дадоха тази. Сега минувачите първо виждат плакатите. Трикът работи. Сега никой не гледа каква е реколтата ми.

Реди не вижда нищо непристойно в метода си за борба с уроките, защото никой не му е направил забележка.