Мнозина забелязват, че хората, които са се къпали в тази вода, въпреки силния студ, получават страхотен прилив на енергия, а настинките, хремата, грипът и други простудни заболявания си отиват. Каква е силата на тази вода? Отговорите дава астроложката Ивелина Пенчева пред tribune.bg.

Това говори, че във водата има голям заряд от неони, които действат стимулиращо на човешкото тяло и органите. Неоните унищожават не само грипните вируси, но и вирусите на хепатита. С такъв заряд от неони е невъзможно да се зареди вода от други устройства. Този заряд е много мек, но има силова формула за насочена сила.

Такъв чудотворен заряд на планетата се случва четири пъти годишно. Но най-силният енергиен заряд настъпва през януари.

В денят на Богоявление трябва да се запасите с такава вода, но не трябва да се държи в метален съд. С такава вода могат да се лекуват кожни заболявания. Можете да пиете от нея само по три глътки, не е желателно да се използват големи количества от тази вода, тъй като има голям заряд на неонова енергия.

Помислете защо тази вода има толкова силен енергиен заряд. Четири пъти в годината има презареждане на формулата на ядрото на планетата. През този период Висшият разум презарежда формулата на ядрото на планетата. При въздействащият ефект на презареждането се получава голямо излъчване на неони. Енергийните атоми изпълняват огромни функционални дейности. Неоните имат силова формула за съединение на атоми от разностранен характер. Те насърчават стимулиращият ефект върху клетките на органите и променят съдържанието на химични компоненти в клетките на органите.

По време на ритуалите в църковен храм водата се зарежда с молитви, освещава се. Водата, заредена с неони има силен заряд, не е желателно да използват такава вода деца под 6 месеца и тежко болни. 

Осветената вода в религиозните храмове омекотява енергийния заряд и тогава тази вода може и трябва да се консумира от всеки. 
В храмовете водата се освещава и се зарежда с енергията на „Светото съзвездие“, такава вода е необходима за лекуване на тежко болни пациенти и от нея може да се пие колкото искате. Ако имате тежко болен в къщи, трябва постоянно да вземате светена вода от религиозните храмове, само там заредената вода ще бъде осветена.

Божествената енергия на „Светото съзвездие“, която се привлича чрез молитви, омекотява твърдия заряд на енергията на неоните. Затова не се колебайте да сложите вода за освещаването й, тя ще ви даде сила и здраве. Само че в това е нужно да вярвате.“ 

Откъс от книгата „Изцеляване с Божествена енергия“ на Олга Евсеенко

Заб.: Неонът е химичен елемент, инертен газ без цвят и мирис (един от т.н. благородни газове), който е част от въздуха (използван за пълнене на електрически крушки, в рекламните табла и т.н. осветителни устройства). Във Вселената неонът се нарежда на 6-то място по разпространение след хелий, водород и редица други елементи. На Земята се среща в много малки количества (0.00182%).