Много интересно решения за феновете на "Стани богат", пише Стандарт нюз бг.

Популярната телевизионна игра вече има и онлайн вариант. Дигиталната игра е достъпна навсякъде и по всяко време чрез десктоп или мобилно устройство.

Участниците имат право да играят без регистрация, неограничен брой пъти, за да проверят кое е най-високото ниво, до което могат да достигнат.

И в онлайн версията има 15 въпроса и три жокера, като нивата на сложност на въпросите са запазени. За разлика от знаменитото шоу обаче, отговорите не са обвързани с парични награди, но пък забавлението остава същото.

Специално за най-запалените фенове, при достигане на определено ниво на трудност на въпросите в играта, участниците имат възможност да споделят постижението си във Facebook, като съответно заслужат една от титлите "бронзов“, "сребърен“, "елитен“ или "златен“ играч.

Въпросите в онлайн играта са от предишни сезони на предаването, които не са били задавани в ефир.

Участниците разполагат с 60 секунди, за да отговорят на въпрос от някоя от областите: история, география, биология, математика, финанси, светски личности и др. На тяхно разположение са и добре познатите жокери: "50 на 50“, "обади се на приятел“ и "помощ от публиката“.Играта е достъпна на сайта на bTV.