Целият свят от октомври миналата година наблюдава огнената стихия в Австралия, която буквално изпепелява континента.

Човешките жертви засега не са много, но те вече наброяват десетки. Затова пък австралийските животни гинат с милиони. 

И макар да съжаляват за кенгурутата и коалите, учените с опасение прогнозират, че безпрецедентните пожари в Австралия може да окажат катастрофално влияние върху цялото човечество.

Служителите на НАСА съобщават, че след огъня в небето се издигат аерозоли от сажди, прах и други продукти от изгарянето, които създават в небето гигантски облаци, които започват да се разпространяват по целия свят.

Съзряха лика на Дявола в пожарите в Австралия СНИМКА

Тези облаци: 
 
  • - зле пропускат светлината, което вече е катастрофа за планетата;
  •  
  • - влияят отрицателно на здравето на всичко живо, включително и на човека;
  •  
  • - променят климата на Земята, защото наличието на многобройни специфични частици в атмосферата влияят върху процеса на дъждовете, ветровете и така нататък.  
 

Никой от учените засега не е сметнал нито с компютър, нито на калкулатор, до какво ще доведат тези климатични "изненади", но съдейки по снимките от космоса, виолетовите петна са огромни, а още по-огромно е тяхното влияние върху климата.  

Междувременно някакъв си независим изследовател - Майкъл Шнайдър - обръща вниманието на учените върху това, че освен австралийския пожар на Земята днес има и доста действащи вулкани. В последно време към тях се добавиха още три. 

При това, ако специалистите на НАСА отдавна са сметнали степента на въздействие върху атмосферата на вулканите чудовища от типа на Кракатау и Тоба, то малките дори не се взимат под внимание, а те са около тридесет и от тях в небето се изхвърля същото количество пепел и аерозоли, както от един супервулкан. 

Тук, подчертава Snyder, дори и на неспециалиста е ясно, че ако още два-три супервулкана се събудят, плюс австралийската катастрофа и добър ден на вулканическата зима. 

Жител на австралийския щат Куинсленд с ника в мрежата 1Angrylightbulb, на свой ред, обърна внимание на струпването на странни облаци на 14 януари в района на града Маунт Айз. Той внезапно е разкрил, че радарът за времето показва на онова място нещо странно - артефакт с диаметър 700 километра. 

Трудно е да се предположи , че такъв огромен кораб на пришълци ще се приближи до повърхността на Земята, но, вероятно, това е просто силовото поле на апарата, който има доста по-малки размери. 

Като потвърждение на това в онова място започнали да удрят земята загадъчни мълнии.  За Куинсленд, а и като цяло за Австралия, това е нормална зона, пише 1Angrylightbulb, в която постоянно сноват НЛО, или в небето се появяват не по-малко загадъчни аномалии и странни обекти, сияния и всякакви други мистики. 

А над града Маунт Айз нещо подобно на днешния артефакт, само че с по-малки размери и друг цвят, се е появявало и преди - през 1952 година.

Последното НЛО с вид на бяла топка бе заснето над австралийския град Пърт в края на миналата година. При това нещо подобно е било наблюдавано и в редица други части на планетата. Според американските медии, това са винаги дронове. 

Трябва все пак да се отбележи, че през последните три години НЛО не просто са наблюдавани, те буквално сноват из цялата Земя. 

С оглед на написаното по-горе, се появява една доста печална картинка. Или извънземните са се активизирали във връзка с влошаването на природната ситуация на нашата планета, или самите те създават тази ситуация, готвейки ни "вулканична зима". 

Превод и редакция: БЛИЦ