Нова седмица-нов късмет. Вижте какво казват звездите, за да вземете правилните решения. Послушайте ги. Ето хороскопа за всеки зодиакален знак за новия период, пише Монитор бг.

Овен 21 март – 20 април

27-и е свързан с преследването и изгнанието. Тълпата е неуправляема. Някой прави саможертва в името на общи цели и каузи. Важното е да не се поддавате на гнева и омразата. 28-и е благоприятен за строителни и ремонтни дейности, за подобряване на отношенията в семейството и за търсене на нова база за развитие.

Младите правят оглед на терен или апартемент, в която може да заживеят самостоятелно. На 29-и финализирайте сделки и работни проекти. Каквото приключите до обед, ще ви донесе късмет и ползи, а каквото започнете следобед ще носи повече загуби.

На 30-и родените предимно във втората декада ще изживеят притеснителни моменти на работното място. Очертават се разправии за дреболии и засилен конфликт на интереси на работното място. На 1 декември и за родените в третата декада ще има притеснителни и тежки моменти в общуването, но следобед правите важна крачка напред, постигате разбирателство.

Ден на реката от възможности. 2-и е благоприятен за водене на имотни и наследствени дела и делби. Правят се различни замени, които ще помогнат да намерите жилище за себе си или за децата. На 3-и агресията е повсеместна. За дреболии може да се влезе в конфликти и отношенията да ескалират в битки и разправии.

Телец 21 април – 20 май

На 27-и съветът към другите е днес да не ви закачат и провокират. Чашата на търпението прелива. 28-и отприщва неподозирани възможности и сили. Започвате промените, които сте обмислили или с които ситуацията ви притиска. Събуждате се с чувството от къде трябва да се започне.

На 29-и всяко отклонение от предварително съгласуваната програма и от поетите задължения ще ви води към провал и ще предизвиква конфликти у дома и на работното място. Не позволявайте случайно срещнати хора да променят плановете ви. Ако на 30-и се включите в общия хор и спорите излишно няма да свършите никаква работа днес. Препоръчват се двустранни разговори и старт на самостоятелни инициативи.

На 1-и предприетото до обед ще тръгне по вода и ще ви донесе придобивки. Подпишете нови договори, не протакайте нужните разговори и опитайте да убедите някой да ви съдейства. На 2-и интересите ви са противопоставени на тези на близките и родата.

Зациклят имотни и наследствени дела. На 3-и агресията е повсеместна. В деня преди новолунието тъмнината е погълнала Луната. Страда женското начало. Вероятни са изблици на омраза и ревност.

Близнаци 21 май – 21 юни

На 27-и родените в първата декада ще срещат противопоставяне от страна на родители и деца. Семейството е разединено по важните въпроси. Амбициите на един рекушират негативно върху желанията на друг.

На 28-и ще ви предлагат стабилност и ползи с нерегламентирани и неизпробвани в практиката проекти и начинания. Не се хвърляйте в рискови и необмислени действия. На 29-и Слънце и Меркурий са в точен съвпад и в опозиция на вашето Слънце.

В такъв момент може да позволите намеси и да изпаднете под чуждо влияние. На 30-и се държим като стадо, тръгваме в посоката, в която ни водят хора без нужната квалификация и опит. Очертават се спорове и конфликти, които няма до доведат до никъде и ще ви загубят времето. Прекъснете вредни връзки.

На 1-и всичко може да тръгне в благоприятна за бъдещето ви посока. Ще има и спънки, но до вечерта ще ги преодолеете и ще се справите със задачите. 2-и е благоприятен за уреждане на имотни дела, за брокерски инициативи и търсене на подходящ терен за работа и живот.

На 3-и тенденцията е да се водят битки за всичко и с всички. Хора в сянка манипулират делата и отношенията, вкарват ви в битка на интереси, дори и с най-близките ви хора. Съветът е нищо важно да не се започва и предприема.

Рак 22 юни – 21 юли

На 27-и сам избира как да промени живота си към по-добро. Един ще приложи хитрост и сила, друг ще манипулира и притиска конкуренцията с непозволени хватки, а трети започва своята малка лична революция решен да не чака повече друг да му свърши работата. 28-и е ден на мечешките услуги.

Не се доверявайте много на приятелите, които не са в час с нуждите и с чувствата ви в момента. 29-и ще ви предложи набор от изкушения, всяко от които ви води в задънена улица. Не се отклонявайте от пътя. 30-и е ден на безсмислени спорове и обсъждания, които не водят доникъде и не решават натрупалите се проблеми.

Препоръката е да се провеждат само двустранни срещи и да не се използват посредници. 1-и за родените в третата декада денят е като бягане с препятствия, но и те вечерта ще стигнат до финала и ще се похвалят с победа поне в едно направление. Не се товарете с много задачи. 2-и е един от най-силните ви и успешни дин за месеца.

Някой ще се уреди с имот и ще оправи бъркотията в семейните и наследствени отношения. 3-и е ден за общо прочистване на организма и на личните връзки. Почистете и дома, изхвърлете ненужното и това, което отдавна трупа прахта на забравата. Слънцето върви към затъмнение и в душите настава тъга и объркване. Нека е светло и в отношенията ви. Нищо важно не започвайте.

Лъв 22 юли – 22 август

27-и е ден на крокодила, за който няма спирка, всичко ще изяде и унищожи по пътя си. Действат първичните древни инстинкти. „Яж за да не бъдеш изяден”. Ще си проличи всяко неравенство в професионален и личен план, а това ще стане повод за раздели. Гневът ще избие в агресия.

На 28-и навлизаме в период, в който старото се руши и статуквото трудно ще се поддържа. Всеки трябва да се окопае на позицията си или да намери ново поприще, където да се развива, ако на старото място условията вече са неподходящи.

На 29-и родените около 1 август са в силна и пробивна позиция. Слънце и Меркурий ви облъчват в точен и хармоничен аспект от знака на Лъва. 30-и носи разнобой на интереси, мнения и позиции. Всеки иска да се наложи, да заеме най-доброто място и да спечели повече от другия.

На 1-и до обед може да постигнете максималното и да подпишете нови договори. Действайте активно, без колебание. На 2-и родените във втората декада ще трябва да изчакват чуждите решения и да са готови на отстъпки.

Бъдете гъвкави. 3-и започва с конфликт, особено за родените в третата декада. Ще ви въздействат тежки кармични аспекти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете особено внимателни и със здравето си. Не рискувайте да тръгвате на път неподготвени. Всичко предприето с голяма амбиция ще се провали.

Дева 23 август – 22 септември

27-и не е благоприятен за пътувания и участия в колективни инициативи. Където се съберат повече хора напрежението ще нараства и ще възникват конфликти. Не се поддавайте на съблазни и провокации. Ден за пост и въздържание. На 28-и се събуждат огромни съпротивителни сили.

Това води до разрушаване на статуквото и на досегашното положение, което не удовлетворява никого. На 29-и е точният съвпад на вашата управляваща планета Меркурий със Слънцето. Родените около 1 септември може да вземат грешното решение подведени от обещания за бърза и лесна печалба. Съветът е да продължавате в посоката, която до момента сте следвали.

На 30-и много часове и нерви може да се загубят в напразни спорове и демонстрации на сила, без да се вземат нужните и важни за момента решения. Губите си времето в дреболии и конфликти и изпускате нишката на важните за бъдещето ви начинания. 1-и е ден на напредък и постижения.

Случват се събития, които отпушват натрупаната енергия и нещата започват да се подреждат. Ще срещате подкрепа и може да се надявате на финансиране. На 2-и работете в посока на обезпечаване на семейството и децата. Не оставайте неуредени имотни и наследствени дела.

Конфликтите от 3 декември ще траят три дни, ще ви вкарват в стресова и разболяваща програма. Нищо ново и важно да не се започва. Отложете за другата седмица отговорните срещи и инициативи.

Везни 23 септември – 22 октомври

На 27-и по незначителни поводи се стига до конфликти. Старайте се да запазите семейния мир, не канете гости. Смекчете тона и не давайте повод за разправии. На 28-и се събуждате с откровение как да постъпите в една трудна ситуация.

Ще успеят решените да променят нещата, да намерят нов терен за лична и професионална изява. На 29-и не проявявайте излишна активност, особено по отношение на любовните връзки по месторабота. Луната навлиза във Везни и в следващите два дни сключва печупващ аспект с Венера и Плутон. 30-и е Андреевден.

Поверието е, че от този ден светлината започва да надделява над тъмнината. Разделени сме на лагери, водят са непрекъснато спорове, но в крайна сметка до вечерта ще има светлина в тунела от искания и възможности.

На 1-и на всяка крачка ще срещате прегради. На едно място ще ги заобиколите, а на друго ще ги прескочите и пак ще постигнете своето. 2-и е ден, в който родителите е добре да се погрижат за бъдещето на децата си и да решат имотните въпроси с родата.

Луната е в конфликт със Сатурн и родителите трудно се разбират, а това ще се използва от децата, които ще се измъкнат от семейната опека и контрол. На 3-и съвпадът на Марс и Луна ни кара да действаме агресивно и първосигнално. Емоциите взимат връх над здравия разум. Така със сигурност ще сбъркате и ще направите ход в грешната посока.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

На 27-и може да се постигнат промени, но предимно чрез конфликти, агресия и насилствени действия. Дипломатичният подход е забравен, играе тоягата на принудата на всички нива. Където се съберат повече хора напрежението ще ескалира. 28-и е ден с огромна регенерираща сила.

Старото в отношенията и в живота ни си отива, предстоят размествания на пластовете в работата и у дома. Сменят се насоки, изисквания и шефове. На 29-и егото надделява над разумната преценка.

Слънцето е в точен съвпад с Меркурий, а това положение може да изкачи някого на върха и да детронира друг. На 30-и колкото хора се съберат на едно място толкова и мнения ще има в този ден. Едва ли ще се стигне до консенсус.

Неблагоприятен момент за  провеждане на събрания и важни делови срещи. Тенденцията е да си загубите времето в разправии и конфликти за дреболии. 1-и предлага шансове и изход и от най-неблагоприятната и трудна ситуация. Ден на реката от възможности.

Всеки може да намери печелившия стил на плуване, работа и поведение в средата си и да постигне желаните резултати. На 2-и Луната от Скорпион образува конфликтни аспекти с Уран и Сатурн. Старите и младите не се разбират, може да се наложат имотни делби. На 3-и родените в третата декада са в трудна юридическа позиция. Може да направите нарушение или крачка в грешната посока.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

На 27-и родените в първата декада лесно влизат в конфликти с родители и деца и се опитват да играят непозволено в отношенията с партньори. На 28-и не ставайте рано, ако не искате от сутринта да започнете с разправиите.

Луната е в точен съвпад с Марс, а това стимулира емоционалната ни агресия. 29-и е точният съвпад на Меркурий и Слънце във вашия знак кара някого да се държи като глупак, а друг стимулира към гениални прозрения и постъпки. Прибързаните действия и промени ще ви провалят.

30-и е ден на жабешкият хор в блатото на живота. Трудно би се намерил изход при положение, че никой никого не слуша и не е склонен на компромис.

Денят е неблагоприятен за работа в екип. 1-и е ден на пробив. Утрото може да не започне добре, но до вечерта напрегнатата ситуация ще намери решението си и преговорите ще приключат успешно. 2-и е ден с ведра, хармонична и оздравяваща енергетика.

Семейните отношения лесно ще се напаснат. Може да се договорите за покупко-продажби на имот, за уреждане и разпределяне на собствености и наследства. На 3-и бъдете особено внимателни, не взимайте важни решения, не си превишавайте правата и не предприемайте рискови крачки. Старайте се да минете на пръсти в този ден, да не провокирате конфликти и да не започвате нищо важно за бъдещето си.

Козирог 22 декември – 20 януари

На 27-и доминира желанието да прецакаш ближния, да го дискредитираш и поставиш знанията и уменията му на изпитание. Конкуренцията е безмилостна, но вие ще се справите и до вечерта ще извоювате победа и ще приключите с успех започнатото преди. 28-и е ден на фундамента, свързан е с градежа и  строителството.

Край с изчаквателната политика. Време е да направите крачка в нова посока. На 29-и пътят ви пресичат хора и фактори, които се стремят да променят избора ви и посоката, в която вървите. 30-и е ден на разправии, на напразно суетене, на конфликти и спорове, които ще попречат на правилната преценка и на взимането на отговорни решения.

Съветът е да не участвате в събрания и колективни мероприятия. На 1-и родените в третата декада чупят прегради и бериери и тръгват по свой път. Венера и Плутон от вашия знак са в конфликт с Луната от Везни. Някой може да започне дело или да го спечели. 2-и е особено благоприятен за имотни сделки и покупо-продажби на жилище.

Уредете и наемните отношения. В този ден е важно да се заземиш, да си осигуриш подходящо място и достатъчно доходи за зимния сезон. 3-и може да бъде един от най-трудните дни в сатурновата ви дупка. Голяма е вероятността да  направите грешен избор или ход, с който да се обвържете с неподходящите хора. Нищо важно да не се предприема и започва.

Водолей 21 януари – 19 февруари

На 27-и внимавайте с кого и при какви обстоятелства контактувате. Днес сексуалната енергия подкопва не само връзките, но и здравето. Изневерите ще ви струват скъпо.

На 28-и колелото на съдбата се завърта и тези, които са били в подчинена позиция тръгват нагоре, а хората с доминиращ поход ще бъдат ограничени в силата и стихията си. Навлизате в период на градеж и разширение. На 29-и родените около 1 февруари днес може да направят важен избор и да заемат престижна позиция.

Бъдете внимателни, точният съвпад на Меркурий и Слънце ни държи на границата между глупавите и умни постъпки. Умникът може да се прецака, а глупакът да излизе напред и да спечели овации. На 30-и докато другите спорят и се карат, вие ще извлечете ползи и ще постигнете максималното в тази проблемна ситуация.

Препоръчват се двустранни разговори. За родените в третата декада 1 декември носи пробив и шанс да се постигнат стабилизиращи позиции. Сега е моментът да се подпишат нови договори, да се преговаря за преназначение и да се влиза в нов колектив.

Явете се на конкурси и прослушвания. На 2-и Луната от Скорпион сключва пречупващ аспект със Сатурн от вашия знак. Трудно ще се разберете с родители и деца. Сдържайте емоциите. На 3-и родените в третата декада да не се товарят с много задачи и с чуждите проблеми. Денят е неблагоприятен за хирургически интервенции в областта на половата система. Може да разберете за изневери или да изневерите.

Риби 20 февруари – 20 март

 На 27-и родените в първата декада влизат в конфликт с родители и деца. Трудно ще разпределите блага и задължения. На 28-и позицията ви се клати, вероятно е да направите грешен ход и да стъпите на подвижни пясъци в отношенията.

Не приемайте всичко, което ви предлагат и казват на доверие. Денят идва с желание за коренна реформа в подхода, в начина на работа и живот. 29-и е ден на грешни ходове и ненавременен избор. Правете само това, което сте решили в предните дни и сте съгласували с колеги, близки и партньори. На 30-и ще свършите много добра работа, ако планирате участие в двустранни срещи и преговори.

Не се препоръчва работа в екип. Така ще си загубите времето в разправии. 1-и е ден на вашата родна стихия водата. Тенденцията е всичко да тръгне като по вода, да се реши от раз или много по-бързо от очакваното. На 2-и преговаряйте по имотни и делови въпроси.

Днес може да спечелите дело, да уредите проблем с наследства и завещания. Някой намира и отдавна търсеното жилище за себе си или за децата. На 3-и съдбата премахва конкурент от пътя на родените в третата декада. За останалите ще има повече рискове и проблеми. Не започвайте нищо важно за бъдещето. Ще приключите успешно планирани дейности и ще получите заслужени пари.