Плашещи кадри с „неоспорими“ доказателства за съществуването на призраци отново стават вирусни. Този път седемминутно видео в стила на паранормално явление е разпространено във Facebook.
 
Струва си да оставите скептицизма си и да започнете да гледате видеото как става лошо. В началото на видеото завесите се отварят сами. След миг на прозореца се появява зловещ силует на същество, което очевидно не е от този свят. Призракът, както бе наречен от потребителите, гледа спящия човек почти минута.


Още по-лошо. Домакинът, очевидно усещайки присъствието на нечисти сили, се събужда. След като се скита из стаята и връща завесите на мястото им, той отново пада в леглото, надявайки се да заспи. Но плановете му не са били предопределени да се сбъднат.

След минута призракът, който бил извън прозореца, вече е вътре, той продължава да гледа от дупката в стената. Но съществото не е бездействащо - вещи започват да се движат из апартамента - и отново събуждат собственика. Остава само да изчакаме кога мъжът ще забележи призрака под носа си.

След минута лутане от едната страна на стаята до другата, жертвата на призрачното преследване все пак хваща погледа на госта върху себе си. От страх човекът, бягащ, губи равновесие. Завеса! Въпреки факта, че видеото е придобило популярност, в коментарите потребителите изразиха съмнението си относно автентичността на видеото. 

Превод: БЛИЦ