ОВЕН

Началото на деня е по-подходящо за размисъл, отколкото за решителни действия. По това време е добре да се правят планове, да се обсъждат и да се сравняват различни сценарии. Подходящият момент да направите нещо сериозно ще дойде малко по-късно. Внимавайте да не го пропуснете.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде благоприятен за общуване. Ако искате да споделите идеите си, направете го – днес е подходящият момент. Със сигурност ще получите подкрепа и желаещи да помогнат в реализирането им. Вероятни са успешни съвпадения, които ще ви открият нови възможности. 

Нумеролог: Хората с тези числа на Съдбата ще се радват на невиждан късмет и успехи през 2023 г.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде благоприятен за бизнес общуване. Подходящ е за среща с потенциален работодател или за сериозен разговор с ръководството. Ще стане ясно върху какво трябва да се съсредоточите първо. Любими хора ще ви зарадват с приятни изненади, добри новини или интересни предложения.  

РАК

Днес ще имате шанс да спечелите някои важни победи и да се справите добре с трудни казуси. Това не означава, че всичко ще се случва лесно. Но със сигурност ще разберете, че резултатът си заслужава и няма да пестите усилията си. По-късно ще дойде благоприятен момент за решаване и на финансови въпроси.  

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com
 

ЛЪВ

Сутринта няма да ви бъде възможно да избегнете конфликтните ситуации. Емоционално ще сте нестабилни, затова е препоръчително да работите самостоятелно. По-късно настроението ви ще се подобри значително и ще имате поводи за радост. Ще ви остане време да помислите и върху бъдещите си планове.

ДЕВА

Не водете важни разговори сутринта. По това време ще ви бъде трудно да съберете мислите си и да намерите точните думи. Днес ще свършите чудесна работа, ако действате сами. Опитайте се да не губите времето си, за да приключите с всички изостанали задачи. Избягвайте спорове.

ВЕЗНИ

Денят няма да донесе важни победи и кардинални промени, но ще премине приятно. Ще имате поводи за радост и няма да липсват добри новини. Струва си да говорите в неформална обстановка с колеги и други хора, които споделят вашите професионални интереси. 

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

СКОРПИОН

Денят ще мине добре. Ще имате шанс да се справите бързо с някои важни неща или да намерите правилния отговор на въпрос, който тревожи всички напоследък. Бъдете готови да научите нови неща и да приемате полезен опит. Днес със сигурност ще имате нужда от това. 

СТРЕЛЕЦ

Денят е идеален за пътувания, особено такива, свързани с бизнес дела. Те ще се окажат сполучливи и ще донесат дори по-добри резултати, отколкото сте очаквали. Преговорите с потенциални партньори също няма да ви разочароват. Някои от вас ще имат шанс да сменят сферата си на дейност. 

КОЗИРОГ

Денят ще донесе необичайни идеи. Малко вероятно е те да бъдат приложени веднага, затова започнете с търсене на съюзници. За щастие, това няма да ви отнеме много време. Сред тези, които ще искат да помогнат, може да има хора, които ще окажат голямо влияние върху реализацията им.

Тези зодии удариха джакпота, ще се къпят в пари цяла зима

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде благоприятен за всякакви полезни дейности. Опитът ще ви помогне бързо да разберете сложни въпроси и да намерите най-краткия път за решаването им. Всичко това ще ви натовари и е добре да потърсите развлечение. Вечерта ще ви донесе романтични изненади. 

РИБИ

Денят ви ще мине добре - с много нови идеи и планове. Със сигурност ще ви предложат нещо интересно, а интуицията ще ви подскаже как да постъпите. Мнозина ще бъдат изненадани от вашата проницателност. Ще получите позабравени пари, които ще ви дадат възможност да реализирате някои идеи.

Източник: "Марица"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук