Овен –Звездите ще ви дадат своята подкрепа и ще можете да я използвате за реализиране на най-амбициозните си планове. Вие не се страхувате да поемате рискове. Достатъчно сте внимателни, за да правите това, само когато шансовете за успех са високи и няма сериозна заплаха.

Телец – Денят е подходящ за общуване със стари познати и приятели. Такива срещи ви изпълват с нови идеи и могат да ви вдъхновяват за нови подвизи. Вечерта е възможно да влезете в противоречия с по-възрастните роднини, бъдете внимателни!

Тлъсти пачки влизат в джоба на 5 зодии през август

Близнаци – Денят е възможно да ви донесе приятни събития. Повярвайте в себе си и в успеха на вашите начинания. Не е желателно да обсъждате с когото и да било  лични въпроси, ваши проблеми или тези на вашите близки и познати.

Рак – Днес вероятно няма да ви е лесно да постигнете това, което сте си наумили. Възможно е да попаднете на трудности, а може би ще ви възпират действията на други хора. Не е изключено да се появи малък проблем, за който трябва да намерите бързо решение.

Лъв – Денят е благоприятен от професионална гледна точка. Лесно ще можете да се справите с настоящите проблеми. Звездите са особено благосклонни към онези, които участват в някои съвместни проекти или търсят помощници и съмишленици.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества.

Дева – Самодисциплината е най-важна сега, особено при решаването на важни работни задачи. Колкото по-малко се оставите да се разсейвате от дреболии, толкова по-бързо ще напредвате. Разговорите с приятелски настроени хора ще са стимулиращи за вас.  

Везни – Денят е подходящ за всякакви дейности, които допринасят за разширяването на хоризонта пред вас. Възможни са неочаквани събития, интересни съвпадения. Хармонично ще се развиват отношенията с другите, лесно ще намерите общ език с всеки.

Скорпион – Днес ще можете да анализирате внимателно ситуацията и да забележите това, на което другите не обръщат достатъчно внимание, да вземете правилните решения, да обмислите стратегическите ходове за предстоящите действия.

Стрелец – Спокоен и благоприятен ден, подходящ за връщане към старите идеи и планове. Има добри шансове да се превърнат някои от старите ви мечти в реалност. Не надценявайте собствените си сили и не се нагърбвате с няколко неща едновременно.

Козирог –Вие сте сериозни, когато изпълнявате задълженията си, не се страхувате от трудности, може дори да се надминат очакванията ви. Имате доста добри идеи и в сложни ситуации лесно намирате правилните решения.

Тежки проблеми застигат 3 зодии до дни

Водолей – Днес ви очаква доста работа. Не изпускайте първата половина на деня, когато ще сте най-деловити, съобразителни, оперативни, активни. Новаторският подход създава тенденция за подобряване на жизнения стандарт.

Риби – Емоционалната, чувствителна част от вашата природа в този момент е по-добре да не се проявява открито - това може да се приеме като признак на слабост. Ще се справите много по-бързо с изпълнението на поставените задачи, ако пристъпите към задълженията си творчески и нестандартно.

Съветите на Фортуна

За решение на важните въпроси ще ви помогне засилената интуиция днес, но се пазете от измами, особено жените. Възможно е някои обстоятелства да се окажат непонятни за вас. Вибрациите на деня предразполагат към мечтателност и витаене в облаците. Не бързайте да вземате важни и съдбоносни решения сега. За  мнозина психологическото състояние ще се окаже мъчително, тъй като може да изпитате меланхолия, депресия. Уязвима е психиката. Други пък обратното - ще бъдат в приповдигнато настроение. Бъдете предпазливи в агресивна среда.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!
 

Днес е подходящо за уединение  и да се помолите за себе си и близките си, да бъдете спокойни, нека мъдростта преобладава над чувствата. Състраданието и милосърдието са основата на този ден. Колкото повече добри неща правите за другите, толкова по-скоро всичко ще ви се върне стократно, и обратно, ако не сте милостиви днес, ще изпаднете в немилост пред Вселената.

Източник: Tribune.bg

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук