Мнозина млади хора вече смятат животът си за немислим без социалните мрежи. Дори в екстремни ситуации те са готови да произвеждат за тях съдържание. 

Така се е случило и с Кети, която заедно с приятели преживя страшна катастрофа на витиеват път. 

Колата поднесла в завой, когато приятелката и Мариса била зад волана. 

И трите момичета в колата са били със сложени колани за безопасност и не са пострадали сериозно. Разминавайки се само с драскотини и леки синки, пише "Бъзфийд", Кети започнала да снима клип за мрежата TikTok директно от преобърналата се кола.

На кадрите се вижда, че на момичетата им е весело, направо се държат като дивачки, на фона на танцувална музика. Така те чакали помощта да дойде. 

"Видяхме, че прозорецът се е счупил и се спогледахме, мислейки си: Наред ли си? Когато разбрахме, че всичките сме добре, започнахме да се смеем. Ние сме си най-добри приятелки и така го преживяхме заедно", разказва Кети. 

Клипът бързо стана хитов в мрежата. Някои потребители подкрепиха действията на момичетата и оцениха по достойнство поведението им в стресовата ситуация. Мнозина други обаче разкритикуваха любителките на социалните мрежи, отбелязвайки с тъга, че младите хора са готови на всичко са малко слава. 

Превод и редакция: БЛИЦ