Певецът Ед Шиърън изглежда категорично е решил да се прости с имиджа си на скромно и срамежливо момче. Въпреки че рижавият британец спечели сърцата на публиката тъкмо със своята скромност, по всичко личи, че е решил вече да нбаправи някои сериозни промени, съобщава „Дейли Мейл”.
Оказа се, че под пуловерите и суичъртите с качулка Ед крие нещо неподозирано – над 60 разноцветни татуировки. 25-годишният носител на „Грами” е изключително щастлив с „придобивките” си и планира в скоро време да си направи още 30 на гърба.
 

През изминалата година певецът е прекарал над 40 часа на стола в студио за татуировки. Очаква се той да покаже всичките си татуси по време на турнето си, което започва през март.
 
Артистът, татуирал Шиърън, е Кевин Пол. Той е шарил телата и на Риана и Хари Стайлс. По тялото на Ед могат да се видят прословутите устни на „Ролинг стоунс”, динозавър и герба на старото училище на изпълнителя. Той не е пропуснал да си татуира и награда „Грами”.
 

„Прекарахме над 40 часа с Ед миналата година и пазенето на това в тайна вероятно беше най-трудната част. Понякога той идваше при мен, но обикновено аз отивах в къщата му. Сега Ед има 30 татуировки отпред, плюс още много на ръцете си. Всяка една от последните му коства много болка, особено около ребрата. Помня веднъж, когато той трябваше да пътува до Италия на следващия ден, и беше ужасно”, разказва татуистът. 
 

Превод и редакция: БЛИЦ