Журналистката Флора Стратиева изпадна в странна ситуация на автогара "Юг" в Пловдив, съобщава Plovdiv24.bg. Историята беше публикувана във фейсбук профила на Стратиева, която е позната на аудиторията и като инфлуенсърка и водеща в сутрешния блок на БНТ.

Автогара "Юг", Пловдив. Трябва да хвана автобус на "Юнион Ивкони" в 10:25. Идвам още в 10:10. Питам от кой сектор тръгва автобусът - никой не знае. За София има един заминаващ автобус, но не е на въпросната фирма. Отивам в офиса на фирмата на гарата, които първоначално ми казват “Ми ние не знаем" и ме отпращат, без да ми обърнат особено внимание. Точно в тоя момент обаче, едно момиче идва до мен да се снимаме и казва “Много те харесвам, гледам всяко твое видео и предаване в БНТ".Нямам идея защо, но след споменаването на БНТ, жената от будката на "Ивкони" магически реши да се активизира и дойде до мен, като помоли да ми види билета. През цялото време се опитваше да ме убеди как вината е в мен.

До 1500 лева Бонус за Онлайн Казино Игри! Бонусите са важни!
 

На техния сайт всичко си било перфектно и си пишело автогара "Север", трябвало да се обадя да питам, трябвало да отида на място, онлайн билетите били глупост и обърквали хората, като едно от най-креативните неща, които чух беше “То сигурно не Ви е минало плащането с картата просто". “И за наказание системата ми е дала билет за грешната гара ли, какво? “Окей, ама на тоя билет пише "Юг", госпожо". Показвам ѝ билета.

Отговор: "Е какъв Ви е проблемът, то тука си пише - Plovdiv Bus Station South. South значи север. Вие езици не знаете ли?"

Настрана от забавното, не разбирам защо в бранша с услугите у нас всичко е насочено в оправдателен режим. Не, не те виня лично, че е станала грешка в системата и на моя билет пише нещо, което не е вярно. Стават грешки. Твоята работа обаче не е да ме убеждаваш, че проблем не съществува, а да констатираш проблема и да работиш за решаването му. Не е лично бе хора.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук