Малия Обама е присъствала на диво домашно студентско парти в Лондон през изминалите почивни дни, по време на което е бил счупен прозорец и се е носила сериозна миризма на марихуана. 

21-годишната дъщеря на бившия президент на САЩ Барак Обама прекара петък вечер купонясвайки със студенти в University College London, където е била поканена от стар познат от училище.  

Оргията е била разкрита от друг човек, който е живеел на въпросното място. По думите му, купонът е бил "див". 

Поставайки в Туитър след партито, той пише: "Прозорец някак си беше счупен, къщата прилича на кочина. 

"По думите на приятелите от училище на моите съквартиранти, който дойдоха вчера, Малия води доста див живот. Не мога да купонясвам толкова яко като нея и като хората ѝ".

Шокиращи кадри: Голямата щерка на Обама се въргаля на земята по тъмна доба ВИДЕО

Попитан, дали той е способен да организира някога подобно парти, той отвръща: "Не на пушенето на марихуана в дома ми! Не на различването на текила в кухнята! ще бъде цивилизовано. Нищо подобно на онова, което се случи вчера".

Въз основа на написаното не може да се твърди, че самата Малия е пушила марихуана по време на партито. В миналото обаче дъщерята на Обама е била заснета с доста подозрителна цигара в ръка.

А, така! Хванаха ли момиченцето на Обама да пафка трева? ВИДЕО 

През 2016 година, видео от фестивала Лолапалуза показа как тогава 18-годишната Малия си дърпа от доста тънка цигарка, която след това се предава на друг човек. Малия е в Лондон заради коледната си ваканция, която прекарва заедно с приятеля си и британски милионер Рори Фаркюхарсон. 

Голямата дъщеря на бившия президент на САЩ също така доста се радва на посещенията си в баровете и ресторантите в лондонския район Ислингтън, където родителите на гаджето ѝ имат къща за 1.8 милиона британски лири.  Двамата наскоро бяха заснети как щастливо обикалят квартала без около тях да се забелязват гардове. 

Превод и редакция: БЛИЦ