Неприятно преживяване застигна насила възкресената коментаторка на "ВИП брадър" Миглена Ангелова. Пазарувайки в столичен мол, до нея застанала възрастна жена и казала: „Госпожо Иванова, израстнах с песните Ви, Бог да Ви благослови“, разказва свидетел на случката. Впоследствие досадницата на Вип брадър осъзнала, че е сбъркана с певицата Мими Иванова, която миналата година направи 70 години. Запознати твърдят, че тя набързо прекратила покупките си и се шмугнала в първото такси, пише "Хот Арена".
Като неуспешна отчитат зрителите и рубриката на мадам Искрено и лично, която губи ценно време в ефира на Брадъра , сваляйки темпото и изтъквайки единствено водещата. Усилено се говори , че останалите коментатори Кристина Патрашкова, Любен Дилов-син, Емануела и лорд Евгени Минчев категорично отказват да споделят една гримьорна с нея, вследствие на което Ангелова пие кафето си между рекламите зад завесите на шоуто. 

Досадни се струват на зрителя и надменното кудкудякане, както и плетените червени дрешки, с които русенката опитва да впечатли, но напразно. Засега зрителското внимание е най-благосклонно към Патрашкова и лорд Минчев, които се очертават като любимците на шоуто.