Мелиса Бреъм от Великобритания излязла с кучето си миналата седмица и направила снимка на нещо много странно по време на разходката, съобщават световните издания.

Жената разказала, че преди няколко дни е имала рожден ден и й подарили чисто нов телефон. Тя решила да изведе кучето на разходка през деня и едновременно да провери камерата на телефона си.

По време на разходката тя направила няколко снимки и видеоклипове с различни резолюции. Вечерта тя поставила целия материал в компютъра си и била шокирана от видяното. На една от снимките тя забелязала нещо странно, което много приличало на малък хуманоид.Ако се увеличи обекта, тогава наистина може да се видите някакво двуного същества с глава, тяло, ръце и крака. Не е ясно какво точно е заснела жената, докато се е разхождала, но това определено е живо същество, защото не само отразява слънчевата светлина, но и хвърля сянка.Мелиса е предположила, че това може да е някакво парче боклук, заснето от странен ъгъл. Тя е добавила, че не е професионален фотограф и следователно не може да каже какъв точно обект присъства на снимката.

Фотографията е направена в пълна разделителна способност. Настройките на камерата са предполагали автоматичен режим без използване на увеличението.

В същото време самата камера има 12 мегапиксела, което не я прави една от най-добрите за фотография и видеозаснемане, но дори с нейна помощ е възможно да се види нещо странно, за което все още няма обяснение.

Превод и редакция: БЛИЦ