Веднага, след като бе изписан от болницата премиерът в оставка Бойко Борисов реши да се прибере направо у дома. Още прекрачвайки прага той сподели много интересно видео. 

На влизане лидерът на ГЕРБ бе сниман как в отлична физическа форма, макар и с шина на крака след операцията на менискуса, как играе с любимото си куче

Каракачанката Лазар е една от многобройните звезди на лидера на ГЕРБ от личния му развъдник. Четириногото спечели киноложка изложба преди 9 години в Пловдив. 

Именно тези кадри породиха куп коментари сред феновете на Борисов. Те коментираха в социалната мрежа, че със сигурност има символ в предаването на живо от неговия канал. 

„Дали не намеква за възкресението си, особено след новината, че ще се впусне в битката за нов президент наесен, ако Румен Радев направи служебен кабинет?“, питат се те. 

Борисов разкри кой ще води преговорите днес и утре с ДБ и ИТН! ВИДЕО

БЛИЦ припомня, че Борисов обяви, че е готов да се изправи срещу военния летец, в случай, че се стигне до служебно правителство, щом ГЕРБ, а после „Има такъв народ“ (ИТН) и третата, избрана от държавния глава, парламентарна сила, не успеят да изпълнят връчените им проучвателни мандати.

Малко по-рано пък Тошко Йорданов от ИТН призна, че партията на Слави Трифонов може и да не направи кабинет.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!