Наскоро потребителка на TikTok с никнейм anxiousweenie69 загубила котката си и панически започнала да я търси из цялата къща. Това, което открила обаче, я изплашило до смърт.

Докато пухкавият й приятел се криел зад дивана, Анжелика решила да го търси под кухненските шкафове. Тя махнала един от панелите, включила телефона си на режим запис на видео и започнала да снима какво има в дупката.

 
@anxiousweenie69

help what does this mean?? is my apartment cursed #creepy #ghost #aliens #confused

♬ original sound - angelica

Котката не била там. Вместо нея обаче Анжелика намерила залепен за стената лист със страшни символи, напомнящи руни.А зад листа имало дупка, през която се виждала част от банята и стара хартиена чаша от супермаркет.

За всеки случай жената изгорила бележката заедно с чашата, но това изобщо не я успокоило. Защото в мрежата не спират да я убеждават, че по този начин няма как да се отърве от проклятието, пише FOX News.

Клипчетата на Анжелика събират над 12 млн. гледания и куп притеснителни коментари.

Някои отбелязват, че това е просто лист хартия, който не е в състояние да й навреди по никакъв начин. Други обаче са на съвсем различно мнение.

„Този лист е трябвало да те защитава. Той отразява всички негативни поличби! И сега няма с какво да прогониш злите духове”, „Казвам „не” на лошата енергия, която идва от това видео”, са само част от тях.


 
@anxiousweenie69

hopefully nothing bad will happen ????#reupload it keeps getting taken down bc of the fire #witchtok #creepydrawing

♬ original sound - angelica