Шпионският модел С902 Titanium Silver на Sony Ericsson съдържа уникални теми, скрийнсейвъри и рингтонове
Телефонът на Джеймс Бонд вече е достъпен и за българските потребители, съобщиха от мобилния оператор М-Тел. C902 Cyber-shot Titanium Silver на Sony Ericsson разполага с динамични скрийнсейвъри, теми, рингтонове и игра, налични само в този телефон, съобщава TechNews.bg. За най-отявлените фенове на Джеймс Бонд е предварително инсталиран и трейлър на филма „Спектър на утехата”.

Даниел Крейг ще посрещне клиентите още с отварянето на кутията и с включването на телефона. Потребителите ще се почувстват като истински агенти, виждайки пред себе си как името на телефона „излиза” от специален шифър. За тези, които желаят да влязат в ролята на Джеймс Бонд, телефонът предлага шпионска игра - Top Agent, качена на допълнителната карта с 1 GB памет.

С902 Cyber-shot Titanium Silver е истински шпионски инструмент, тъй като разполага с висококачествена 5-мегапикселова камера със система за разпознаване на лица (Face Detection) и функция BestPic. Притежателите на телефона могат да направят 9 снимки в секунда само с едно натискане на бутона и така да уловят най-добрия кадър.

Предвидени са и сензорни бутони за управление на камерата, автоматичен фокус и фотосветкавица. Дизайнът на телефона пък е в хармония с изискания стил на Бонд. С902 Cyber-shot Titanium Silver се предлага и на атрактивна цена от 399 лв. с ДДС, при подписване на 2-годишен договор за абонаментен план М-Теl FIT L или М-Теl FIT XL. С тези тарифни планове операторът предоставя до 160 лв. FIT Премия за ползване на мобилни услуги от М-Тел. /БЛИЦ