Блогърка на име Линдзи е показала необичаен начин за нарязване на лук. В коментарите към видеото в TikTok мнозина се възхищават на нейната идея, а някои дори споделят, че според тях методът е гениален.

Момичето е разказала, че едно от предимствата на нейната техника е, че практически няма нужда да докосвате лука с ръце. Освен това, ако режете лука по нейния начин, тогава практически няма да роните традиционните сълзи.

Според думите на блогърката, първо трябва се да обели лука и да се отреже върха му, така че да може да лежи на дъската.

След това лукът трябва да се раздели на филийки с нож, като се спазва разстояние от около един сантиметър между тях. След това трябва да се обърне настрани и да се нареже. Като резултат се получават малки парченца.

„Казвали са ми, че начинът, по който нарязвам лука, се смята за странен, но за мен той е единственият, който има смисъл. Няма това рязане на малки парченца и необходимостта постоянно да се държи ”, - обяснява Линдзи.

Един коментиращите в мрежата е написал, че това е най-добрият възможен начин: "Не е странно, а е гениално!"

Друг потребител смята, че стандартният начин за нарязване на лука е грешка. Трети потребител пък споделя, че прави същото като Линдзи, но смята, че никой друг не знае за този метод.

Превод и редакция: БЛИЦ

 
@lyndseymjames

Diced onion hack! #hack #fyp

♬ original sound - Lyndseyj