Този човек се смята за първия китаец в историята, отвлечен от извънземни. И той не просто бил отвлечен, а принуден да прави секс, след което му съобщили, че ще има хибридно дете.

Тази забавна история се разиграла през далечната 1994 г., но изтече от Китай в англоговорящите страни сравнително наскоро.

Жителят на Китай на име Мън Джао Го твърди, че извънземните са го отвлекли и са го принудили да има интимни отношения с триметрова извънземна жена. Тя имала шест пръста, а краката й били много окосмени.

Тази история е описана за първи път в книгата на американския пътешественик Майкъл Майер, който през 2003 г. пристига в района на Манджурия в североизточен Китай и чува за инцидента с Мън, а след това се среща с него.След отвличането си Мън разказал всичко на своите роднини и приятели и бързо станал известен не само в родината си, но и в други части на Китай. Той бил наречен първият китаец в историята, който бил отвлечен от извънземни.

През 2003 г. Майер се срещнал с Мън в дома му, дървена барака, която Менг построил сам. 

Мън разказал, че през 1994 г. е работил като дървосекач в дърводобивна база и веднъж докато е бил на работа, е видял трептящи светлини и след това метален блясък близо до близките планински върхове.

"Мислех, че има хеликоптер и той се е разбил, затова отидох там, най-вече с надеждата да взема някои части за скрап. Но когато стигнах до ръба на долината и видях в далечината каквото взех за останките на хеликоптера, тогава „БУМ!“ нещо ме удари в челото и ме нокаутира.“

Мън се събудил легнал в леглото си вкъщи и не помнел как е стигнал тук. След това изминали няколко обикновени дни и след това една нощ се случило следното. Мън и съпругата му спели в общото им легло, а малката им дъщеря била до тях. Изведнъж Мън усетил, че неизвестна сила го вдига във въздуха и скоро той се реел под тавана над леглото.

Когато вдигнал поглед, видял не таван, а огромно извънземно същество. Било високо около три метра и само малко приличало на човек. Било някак подуто, краката му били покрити с гъста коса и имало шест пръста на ръцете и краката.

Изведнъж това същество се нахвърлило върху Мън, започнало да го прегръща, гали и той му отговорил със същото. В процеса се оказало, че това същество е женско. След това започнали да правят секс и го правели в продължение на 40 минути. Да, точно в състояние на левитация, във въздуха над леглото.

Тогава съществото изчезнало някъде и Мън отново се озовал на леглото си сред жена си и дъщеря си. Вече бил готов да смята всичко това за странен сън, но след около месец отново се събудил от факта, че усетил как лети във въздуха в къщата си.

Изведнъж той прелетял през тавана, сякаш е нематериален, а след това полетял нагоре към нощното небе. Там той влетял в космически кораб и видял вътре няколко същества, подобни на неговото извънземно. Започнали да говорят с Мън на китайски, но със силен акцент.

"Те казаха, че са бежанци и че са напуснали умиращия си дом в търсене на по-добър живот."

На борда на този кораб Мън отново пожелал да види 3-метровата жена, с която правил секс. Но му било отказано. Няколко години по-късно обаче извънземните го отвличат отново и след това му казват, че след 60 години ще има хибридно дете на друга планета.

Менгу бил на 29 години, когато срещнал извънземните и до този момент никога не бил изпитвал подобно нещо, освен това той не само не се интересувал от НЛО и извънземни, но изобщо не бил чувал нищо за тях. Оттогава той няколко пъти е правил тест за детектор на лъжата и всеки път се оказва, че той наистина вярва в това, което разказва.

Когато историята му попаднала в китайските медии, много хора започнали да идват при него, за да го опознаят, давали му различни подаръци, включително крава, а след това дори му предложили добра работа. Той приел работата и скоро се преместил в Харбин. Сега той и семейството му живеят там в много добри условия. „Сега имаме отопляема къща“, гордо казва Мън. Дъщеря му и съпругата му работят в колежа, а синът му тийнейджър завършва гимназия.

Като доказателство за контакта си с извънземното, Мън винаги показва малък, назъбен белег на бедрото си. Твърди се, че е останал, след като извънземното го е стиснало твърде грубо по време на секс.

Превод: БЛИЦ