Специалистът по НЛО Скот Уарнинг разкри най-новата си шокираща находка на личния си уебсайт etdatabase.com. "Мисля, че открих самолет, който е бил отвлечен от НЛО край Фиджи", споделя той. 

"Ако се вгледате внимателно, ще видите черна сянка около самолета все едно има балон, който се всмуква навътре. А ако погледнете самото НЛО, то има отличителни назъбени ръбове, което е изключително странно", обяснява Уарнинг. 

Изображението, за което се смята, че е било открито вчера, е свободно достъпно за всички, които могат да видят в Google Maps по координатите: 18 ° 3'22.84 "S 178 ° 41 8.81" E.Аномалията е розов полукръг, който свети в бяло отзад. Уорнинг пристъпва към използване на сложен софтуер за изображения за измерване на причудливата аномалия на Google Maps.Самолетът се смята, че е дълъг 11 метра, горе-долу колкото светещият полукръг. 

Уорнинг продължи спекулациите си с това, че двата обекта са на много ниска височина и на практика се намират на земята. "Няма никакъв смисъл тази светеща равнина да се намира пред самолета", посочва експертът. 

След приближаване на изображението в Google Maps става очевидно, че инцидентът с НЛО се е случил в почти незаселен архипелаг.

"Вярвам, че това е така, защото НЛО-то е свалил щита си, за да могат извънземните да натоварят нещата от самолета. За мен, изглежда като че ли този самолет е замръзнал на място, след като е бил похитен. Вярвам, че извънземните са следели обекта преди да го свалят", разкрива още уфологът. 

"Това събитие може да е било замразено във времето, а пришълците да са изтрили спомените на хората, които са били на борда на самолета. Това е пример за истинско отвличане от извънземни и доказва на сто процента, че това се случва", заключва той. Странната конспиративна теория бързо набра популярност. Момиче коментира под видео в Youtube: "Невероятно е как сте открили този замръзнал във времето самолет, страхотна работа!"

Превод: БЛИЦ