Лятото наближава, времето се затопля и сега е чудесен момент да направим планове за почивка. Неизменен детайл от доброто прекарване обаче са добрите снимки на незабравимите моменти, които искаме да запазим. С какво да направим снимките, ако не със смартфона с „най-добрата камера на пазара“ според независимата класация DXOMARK, a именно тази на последния модел от Huawei – P60 Pro.

DXOMARK е водеща в света фотографска лаборатория, която оценява и класира фотоапарати и оборудване за тях. В последния ранкинг на DXOMARK за 2023 г. Huawei P60 Pro излезе начело в класацията за смартфон камери като това превърна P60 Pro в устройството с най-висок резултат в историята на класацията.

Още две добри новини

Първата е, че моделът се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки ttec Mode, за да можете едновременно със снимките да слушате любимата си музика или пък да общувате с близките си по-удобно от всякога. А още по-добрата е, че при покупка на модела от магазин на А1 или от сайта A1.bg с някой от мобилните планове Unlimited, ще получите и до 200 лева отстъпка от цената.

Какво прави камерата толкова добра?

Безспорно камерата е това, което отличава Huawei P60 Pro от неговите конкуренти и то най-вече по отношение за правенето на снимки при слаба светлина. Независимо дали сте професионален фотограф или човек, който обича да снима ежедневието си, със сигурност ще бъдете впечатлени от модела.

Huawei P60 Pro разполага с впечатляваща система от три камери, която предлага несравними фотографски възможности. Основната му камера е оборудвана с група обективи с широка бленда и висока пропускливост и RYYB SuperSensing сензор. Това означава, че снимките могат да бъдат заснети при всякакво ниво на осветеност, включително и по-слабо, без камерата да пропусне нито един детайл.

Освен това, неговата автоматично регулируема бленда F1.4-F4.0 позволява заснемането на сцена точно по начина, по който фотографът я вижда - с висок динамичен обхват (HDR). Регулируемата физическа бленда на Huawei P60 Pro гарантира, че всеки размер е точно според предпочитанията на потребителя. Това е постижимо чрез ръчна или дори автоматична настройка – функция, задвижвана от изкуствен интелект, която може автоматично да открие настройките на сцената и съответно да регулира блендата.

Huawei P60 Pro постига и революционен пробив в телефото фотографията. Решавайки проблема с недостатъчното поглъщане на светлина, което обикновено се среща в много водещи смартфони с телефото камери, Huawei P60 Pro добавя Ultra Lighting Lens Group към телефото камерата. По този начин се подобрява приемът на светлина при слабо осветена и дори при нощна фотография.

Huawei P60 Pro не е само камера

Новият смартфон Huawei P60 Pro черпи вдъхновение от природата и преосмисля модерната естетика с първия по рода си дизайн с перлена структура на задните панели. Моделът в мраморно бяло включва естествен минерален перлен прах в корпуса на смартфона, за да създаде осветяващ и лъскав ефект, постигайки уникална естествена текстура. Huawei P60 Pro също се отличава със своята издръжливост. Той използва новия четворно извит дисплей с ексклузивен за Huawei издръжлив стъклен панел от Kunlun стъкло, който значително подобрява издръжливостта и увеличава неговата устойчивост при падане.

Huawei P60 Pro се очертава като едно от мобилните устройства на годината. Независимо дали търсите смартфон за снимки и видео или нов елегантен технологичен аксесоар, P60 Pro ще отговори на вашите нужни и то с неповторим стил и възможности.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук