Появиха се изумителни кадри на неидентифициран летящ обект, който се движи пред боен кораб на американския военен флот, а след това се потапя под водата.

Невероятното видео е публикувано от режисьора Джереми Корбел, който се прочу със споделянето на видеокадри с пирамидално НЛО, запечатано от екипажа на USS Russell през юли 2019 г. Корбел публикува видеото в своя сайт extraordinarybeliefs.com.

Заснетото от Бойния информационен център (CIC) USS Omaha на 15 юли 2019 г., видео показва черен сферичен обект, който се движи в небето.По време на наблюдението обектът се движи със скорост от 46 мили в час до 158 мили в час.

Съобщава се, че дори подводница е била изпратена да търси НЛО, но така и не е открила нищо. Според Джереми обектът остава неидентифициран.

Това по-скоро подкрепя теорията, че много от НЛО, срещани от американския флот, се явяват универсални транспортни средства, което означава, че те функционират както във въздуха, така и под водата.

„Мога да потвърдя, че видеоклипът е заснет от ВМС на САЩ и че групата, занимаваща се с неидентифицирани въздушни явления го е включила в текущите си изследвания“, заявила е официалният представител на Пентагона Сюзън Гоф.

Корбел вярва, че под водата има база на НЛО, през която преминават транзит неидентифицирани апарати, пристигайки от други места.

Превод и редакция: БЛИЦ