Жените непрекъснато се чудим и обсъждаме на какво ли държат мъжете в нас? Какво очакват от връзката си? Когато престъпят границата се чудят къде ли са сгрешили? Но има и още по-лош вариант - не се усещат, че са сгрешили.

Жените често сме склонни да даваме на мъжа това, което ние самите търсим. Но вали това е най-прекия път към сърцето на нашият възлюбен? 

Момиче, мъжете също имат някои претенции в отношение на това, което очакват от връзката си, независимо дали ще го покажат или не. Те по принцип са си по-мълчаливи и не толкова взискателни, затова и техните желания остават някак си на по-заден план. Но това не значи, че такива отсъстват, нали?

Психолозите са наблегнали обаче на 6 неща, които мъжът много държи да получи, когато е във връзка. Да видим кои са те, пише TrafficNews.

Усещане за собствената си сила и смелост

Без значение от възрастта и интелекта, всеки представител на силния пол желае да бъде оценен като силен и смел от своята половинка. Истинските мъже са готови да опитат и жертват всичко заради хората, които са с него, които го обичат и подкрепят.

Не всички жени, обаче, са в състояние да създадат у тях такова усещане. И грешката си е изцяло тяхна, а после се чудят защо мъжът няма желание да прави нищо. За да повлияете наистина на поведението на вашия партньор и да го направите перфектен за се бе си, е необходимо постоянно да му доказвате, че той е ценен и уважаван. Защото уважението в една връзка е огромно оръжие, по-силно дори и от любовта. Знаем, че силните чувства и страсти се уталожват във времето, но уважението винаги остава един от най-здравите стълбове, на които се крепи връзката.

Физическа близост

Всички дами добре осъзнават, че физическият контакт е от огромно значение за мъжете във връзките. Много жени знаят думата „трябва“ и следователно изпълняват своя дълг. Но ако правите всичко единствено по задължение, мъжът едва ли ще се чувства удовлетворен. Такова отношение може да доведе само до ненужни конфликти и от отдръпване на партньорите един от друг.

Лоялност

Най-важното за мъжа е лоялността на партньора. Мъжете на практика не са в състояние да простят женската изневяра.  Жените от своя страна, при определени обстоятелства могат да простят на мъжа или просто да се преструват, че нищо не се е случило.

Подкрепа

Всеки мъж иска да почувства подкрепа във връзката и ако тя липсва, то мотивацията да направи каквото и да било просто изчезва напълно.  Често моралната подкрепа е достатъчна за мъжете – те са щастливи да знаят, че жените ще ги подкрепят и ще им помогнат, ако нещо се случи.

Психолозите отдавна препоръчват да показвате красноречиво подкрепата си на мъжа до вас. Тя е най-добрата мотивация за него. Освен това той ще оцени по-добре половинката си, знаейки добре, че едва ли ще успее да намери друга толкова любяща като нея.

Личното пространство

Сериозната връзка винаги е свързана с много ангажименти и съвместни планове. Струва ли си да забравите за личния си живот? Всеки от двама ви трябва да има собствени лични интереси, хобита и срещи с приятели. Не бива да заемате напълно живота на партньора си, защото това само ще навреди.

Важно е да дадете на мъжа свобода и той определено ще оцени това.

Не крийте истината

Много жени крият много тайни от мъжете. Струва им се, че ако мъжът разбере истината, той няма да иска да изгради сериозна връзка с тях. Но да се опиташ да скриеш нещо важно в живота си е невъзможно. Рано или късно мъжът ще разбере всичко и тогава може да се разочарова, че сте пропуснали да му кажете всичко това.