Само ден след като бившите участници във „Фермата: Съединение“ определиха чрез гласуване Ваня Стамболова да е първата жена-финалист в шоуто, стана ясен и мъжът, който със сигурност ще се бори за голямата награда от 100 000 лева.

Само с една СНИМКА Мира Добрева издаде голяма интимна тайна

Младият емигрант Роман успя да надвие конкурентите си – музиканта от Д2 Дидо и помака Нури, печелейки 7 от гласовете. Втори в класацията по симпатии и достойнство се наред рокаджията, а трети – макар неочаквано и за самия него, остана мюсюлманинът. Въпреки че още от първите дни на „Фермата: Съединение“ Роман твърдеше, че ще стигне до финала и ще спечели голямата награда, той едва ли очакваше, че това ще се случи благодарение на подкрепата на съфермерите му, а не след победата на дуел.

Жените попиляха Ким Кардашиян, която разкри гнусна тайна за себе си!

След като чу резултата, младият емигрант благодари на всички и призна, че именно в този момент е разбрал, че съществува някаква висша сила. Поводът за думите му беше откровението, че денят, в който е бил определен за финалист, е рождения ден на покойната му майка. Роман изгуби майка си по време на участието си във „Фермата“.