Кой не иска неговите желания да се изпълняват като на магия? И какво, ако методът е проверен още в миналото от нашите прабаби? Техният ритуал е много прост и не изисква никакви специални предмети. Със сигурност всеки един от нас в къщата си има игла, пише zajenata.bg
Трудно е да си представите, че този женски предмет може нещо различно от шиене, но продължете да четете!Народната рецепта за сбъдване на желания е тестван от личен опит. След 40 дни всичко ще ви се сбъдне.

Не ви трябва нищо особено, никакви заклинания и магии. Нужни са ви само:
-игла
-дълъг конец
-нещо ваше
-мечта и вяра, че всичко ще се сбъдне.

Прокарайте конеца през иглата, казвайки желанието си. Уточнете го много ясно! Преждата трябва да бъде достатъчна за четиридесет шева. В случай, че конецът свърши, не продължавайте. Вашето желание в този момент няма да се сбъдне.

Направете един бод. След това вкарайте иглата в шев и оставете настрана за през деня. На следващия ден направете нов бод. Конците трябва да се наслагват един след друг. Ако предпочитате бод на тире добре, но имайте предвид, че линията трябва да се получи директна и точна, за да може всяко желание да се сбъдне лесно и без препятствия.

Тази процедура се повтаря в продължение на 40 дни всеки ден по един бод. На последния ден, кажете желанието си 4 пъти, като се обръщате в същото време към четирите посоки на света. Само тогава завържете конеца на възел.

Ако сте направили всичко правилно, четиридесет дни след ритуала вашата мечта ще се сбъдне.
Тази процедура работи за всички. Разкажете за това на приятелите си и нека и те сбъднат най-съкровените си желания !