Жените са деликатни създания и често се случва мъжете да не могат да ги разберат. Това предизвиква шеговити коментари, както и още по-шеговити отговори, предава Дарик".

Разбира се, винаги можете да попитате една жена какво иска и да установите, че и тя няма ни най-малка представа. Ето 5 неща, които искат жените:

Не всяко „не“ означава „не“

Понякога жените искат да предизвикат мъжа до себе си и тяхното „не“ е по-скоро „да“. Жената прави това, за да привлече мъжкото внимание.

Експериментите, които докарват до пълен екстаз различните зодии в леглото

Да се интересувате от нея

Може би няма жена, на която да не и харесва партньорът и да се интересува от нея - от нейните емоции, чувства и настроения.

Не се вманиачавайте

Всяка жена обича вниманието и може да бъдете сигурни, че го оценява. Но границата от вниманието до вманиачаването е твърде тънка и лесно се прекрачва. Не следете всяка нейна стъпка и ход, тъй като това е вид контрол, а не внимание и загриженост.

Чувство за хумор

Жените обожават мъжете с чувство за хумор, които могат да ги разсмиват и да ги накарат да се отпуснат след тежък ден. Но не прекалявайте, защото рискувате да се превърнете в шут.

Шокиращата истина за женската еякулация по време на оргазъм

Подкрепа

Ако искате една жена наистина да ви уважава и да държи на вас, то това няма как да се случи, ако не я подкрепяте. Това обаче не означава да се съгласявате с всяко нейно хрумване.