Изследванията в световен мащаб показаха кои са най-популярните имена в света, независимо от културните различия и обичаи.

Проучването включва страни от Европа, САЩ, Канада и Австралия. По-долу е даден списък на международните женски имена, които са начело на популярността във всички страни по света:

Mиа - Просто и кратко име, спечелило родителите по целия свят. Миа е шестото име в САЩ, второ в Германия, първо в Англия, Австралия, Хърватия, Мексико, Австрия, Норвегия и Словения.

София - Това е име, което на гръцки означава мъдрост. Това е номер едно в САЩ, както и в Шотландия и Северна Ирландия. Второто място е в Холандия, а четвъртото - в Италия и Дания.

Оливия - Име, което популяризира Шекспир за романтичната драма "Дванадесет нощи". Това име е свързано с маслиновия клон и представлява символ на мира. Това име в Англия, Уелс и Шотландия е на второ място, а номер едно в Хавай.

Ема - Това е старо германско име, което означава пълна. Името е номер едно в Белгия, Финландия, Франция, Германия и Норвегия, докато второ в Канада и трето в Ирландия.

Изабела - Неговата простота го прави популярно в цял свят и е най-вече в Англия, Канада, Бразилия, Нова Зеландия, Дания, Испания, Австралия, Швеция и Ирландия.