Жените политици винаги се изправят пред погледа ни в строги делови костюми, твърдият дрес код не позволява те да облекат нещо по-интересно, а какво да кажем за снимки в бански - въобще не може и дума да става. И все пак и те са хора, както и ние, и точно като нас могат могат да отмарят във водите на топли водоеми. 

Именно и там ги хващат в крачка неуморимите папараци, които са готови да си продадат и душата на дявола за някоя друга пикантна снимка. Ангела Меркел, Кейт Мидълтън и други влиятелни жени са готови да се покажат в такъв вид само на най-близките си хора, но от обективите на камерите те също не успяват да се скрият. 

Снимка на Ангела Меркел в бански е на ръба на фантастиката. Все пак жената е избирана за канцлер на Германия цели четири пъти и, както се вижда, не знае що е почивка. Би било по-добре, ако Меркел си почива повече, все пак в последно време 65-годишната жена демонстрира признаци на доста лошо здраве.  

Мелания Тръмп отдавна не позира по бельо за кориците на списания, но в мрежата има стотици нейни снимки.  

Посмотреть изображение в Твиттере 

Бедната Кейт Мидълтън не може дори и дънки да обуе или да си заголи рамената пред публика, а какво остава за снимка по бански. Въпреки това безкомпромисните фоторепортери са готови на всичко за подобен кадър. Най-наглите дори трябва да се защитават в съда.  

Фигурата на Меган Маркъл видимо се измени след раждането на Арчи. Това е лесно забележимо по време на почивката на херцогинята. 

Внучката на Елизабет II Беатриса също няма нищо против да хване тен по време на почивка.  

Посмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в ТвиттереПосмотреть изображение в Твиттере

 

А например красивата прокурорка на Крим (вече бивша) Наталия Поклонская не одобрява предизвикателните бански, предпочитайки цели такива.  

Мария-Олимпия, принцесата на Гърция и Дания, изглежда кралски. Това не е учудващо, все пак тя е само на 23 години и работи като фотомодел.  

Посмотреть изображение в Твиттере

 

Тук пък виждаме Хилари Клинтън. Снимката обаче е отпреди 25 години. 
Посмотреть изображение в Твиттере

 

Първата дама на Франция Бриджит Макрон е на 66 години, но красотата ѝ въобще и не мисли за пенсия.  

Едва успя да стане първа дама и Елена Зеленския изтри от Инстагфрама си най-интересните свои снимки. Но онова, което попадне в мрежата веднъж, отава там завинаги.

Никога не можеш да повярваш, че президентът на Хърватия Колинде Грабар-Китарович е отпразнувала тази година своя 51-ви рожден ден.   

Дъщерята на първия кмет на Санкт Петербург Ксения Собчак спечели почти 2% на последните президентски избори в Русия през 2018 година, тоест е заслужила място в тази подборка.  

Но накъде без снимката на кралица Елизабет Втора, която е начело на британската монархия от 67 години насам. 


Превод и редакция: БЛИЦ