Не знам какво да кажа. Те са голям хит. Биха Германия. Наточили са се. Прочетох някъде, че техният най-възрастен футболист бил по-възръстен от държавата. Те са голяма работа. Това каза Влади Априлов в "Пресечна точка" по Нова тв, коментирайки началото на Евро 2020. 

"Те са потомци на Александър Македонски. Може да извадят ножа на някого и да объркат сметките ще викаме и за тях. И те са наши. Ще им пляскаме. 

То половината техни футболисти са наши - Митко Бербатовски, Ристе Стоичковски и други", каза още той. 

"Аз съм син на футболист. Баща ми и майка ми са единствените, които са имали сватбен мач, на стадиона в Ловеч.

Заклет футболен запалянко съм. От години следя спорта. Самият аз бях много добър футболист. От утре вече политическите пристрастия няма да са толкова големи защото започва Цар футбол.

Очаква ни уникално първенство, с публика. Пандемията уби спорта. Мачовете от 1.5 година насам са отбиване на номера. Когато няма публика, 50 000- 60 000 хиляди, да крещи, да танцува, да пее - имаме едно тренировъчно мачле със средно темпо.

Има страхотни фаворити великите сили. Англия, Франция и комшиите Турция. Белгийците са добри, очакваме страшни битки. Само ние не можем да бием никой", каза коментира Влади. 

Преди да се отдаде на футболни емоции Влади каза, че прекратява кампанията си за президент. Причината за това било злощастно социологическо проучване.

Той питал петима таксиджии кой е и дали ще го изберат за държавен глава. Двама го знаели кой е, двама други не. А петият го объркал с Влади Въргала. "Никой не ме бръсне за нищо", констатира през смях Априлов.