Всички имаме какви ли не лоши навици, а за повечето от тях или не предполагаме или дори не се усещаме. Това са например стискането на пъпките, необръщането на внимание на стойката, която заемаме или пък пиенето на кафе през нощта. 

Натиснете пъпа си, ако ви заболи веднага идете на лекар!


Много често дори не подозираме и не се усещаме, че нашите действия може да имат кошмарни резултати върху здравето и организма ни. Те не винаги са от полза за тялото ни и състоянието ни. 

Има една поза в която жените много често стоят. Знаете ли, че кръстосването на краката освен, че уж изглежда елегантно и секси е много вредно. 

Повечето от нас седят така в офиса пред компютъра, на кафе с приятелки, че дори и в градския транспорт. Последиците обаче може да са страшни. 

Дрехите, които защитават от коронавируса

Позволено е да се кръстосват крака от време на време, но сядането за няколко часа в тази поза не се препоръчва. Има 4 причини, поради които трябва да забравите за този си навик, преди да е станало прекалено късно. Ето какви са фаталните последствия за здравето ви от едно невинно уж кръстосване на краката.

Вижте какви са фаталните последствия за тялото и здравето ви, ако седите така, нa jenata.blitz.bg