Човечеството ще се справи с пандемията от коронавирус и ще стигне до невидими висоти на духа. Това твърдят ясновидци и астролози. Според тях след времето на уединение ще дойде време за разцвет, пише "Флагман".

Иранския екстрасенс Салман Салехигударц прогнозира, че през 2022 г. за Русия ще започне период на бързо „излитане“ от кризата.

Пророкът вярва, че в следващите две години руската икономика ще бъде нестабилна, но ще дойде време за просперитет. Идването на власт на Путин и величието на Русия било предвидено дори в Корана.

Прочутият британски екстрасенс, който предсказа COVID-19, обяви мрачната си прогнозата до края на 2020 г.

Норвежкият Нострадамус Йохан Галтунг пък предсказал пълния крах на САЩ до 2025. Страната щяла да се разпадне. 

Монахът и астролог Раньо Неро описал през 15-ти век в книгата си, че след уединението си човечеството ще стигне до невидими висоти на духа. Той твърди, че след мрачните времена ще дойде отново просветлението. Коронавирусът щял да научи хората на търпение. 

Според Неро възходът ще започне след революционно откритие в областта на енергетиката, което щяло да промени живота на планетата. Това щяло да промени жизнения стандарт на хората. Руснаците щели да станат най-богатите хора на планетата.