Симпатизанти и привърженици на "Възраждане" се събраха днес в Борисовата градина за откриването на предизборната кампания в София.

Кандидатът за кмет Деян Николов, който е и народен представител от парламентарната група  на "Възраждане", приветства събралото се множество от граждани. 

Представи накратко приоритетите в програмата си, сред които са: ревизия на бюджета и разходите към подизпълнителите, решения за ограничаване на презастрояването, подобряване на чистотата в града и превръщане на София в  най-чистата столица в Европа, оптимизиране на градския транспорт и мерки за облекчаване на трафика в града. 

Той предвижда децентрализация на града и грижа за крайните квартали - довършване на южната дъга и нови кръстовища на две нива. За жителите на София екипът на Деян Николов е подготвил решение за развитието на всеки район чрез повече финансов ресурс, повече правомощия при изразходването му от страна на районните кметове, абсолютна прозрачност при отчитането и организиране на допитвания по важни за жилищния район въпроси.

Предвижда още осигуряване на  място в детска градина за всяко дете. По важните за София теми екипът на Деян Николов ще се допитва до
столичани чрез местни референдуми. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук