Страховитият изнасилвач Пеньо Мангъров изнудва за страшно много пари две много известни столични дами, научи ексклузивно БЛИЦ от два независими източника.

Както медията ни писа Сашо Чешкия, както е известен още той, е нарушил мярката си неотклонение "домашен арест" в неделя и е бил обявен за общодържавно издирване.

От МВР все още нито отричат, нито потвърждават новината за изчезването на бандита.

Мангъров държи под контрол двете известни жени с голи снимки. Едната жертва е една от най-популярните юристки в столицата, а другата е уважавана бизнесдама.

По информация на медията ни и двете дават безбожни суми пари, за да удовлетворят желанията на Мангъров. В замяна той пази на сигурно място компроматите срещу тях.

Само в БЛИЦ! Обявиха за издирване страховит столичен изнасилвач

БЛИЦ научи още, че нарушаването на домашния арест е честа приумица на Чешкия. Той е успял да докаже чрез документ, че има здравословни проблеми и всеки ден посещава фитнес клуб, уж, защото има нужда от рехабилитация.

Покрай тренировките Мангъров не бързал да се прибира вкъщи, а обикалял популярните столичния заведения и се фукал колко е недосегаем. В редица сигнали до БЛИЦ наши читатели разкриват, че са го засичали в различни точки на София и по нищо не личи, че е подсъдим и с влязла мярка за неотклонение.

Когато нарушава наказанието си много често Мангъров е бил хващан от патрулиращи полицаи, но е успявал да отърве кожата, като ги е възнаграждавал със солидни рушвети от хиляди левове, за да не го задържат, а да си тръгне по живо, по здраво.

Наглостта на Чешкия е толкова безгранична, че постоянно парадира със своето богатство и не спира да качва снимки на мега тузарското си возило Мерцедес Брабус с нестандартния номер от пет нули и деветка и то винаги от знакови заведения.

Това личи и от профила му във Фейсбук, където обаче той е с трето име - Александър Матев.

Явор БЕЛЧЕВ, БЛИЦ