Станислав Бакърджиев, който през 2014 г. зверски уби, впоследствие разчлени и буквално свари 4-годишната си дъщеря Ани, все още твърди от гръцкия затвор, където излежава доживотна присъда, че е невинен. Поне отчасти.

Можел да докаже невинността си, ако полицията открие неговия приятел Назиф, познат като Ники, който е бил в дома по време на зверството. Не той бил убиецът, но пък имал голяма вина за случилото се, пише "Флагман". 

4-годишната Ани бе убита от собствения си баща Станислав в Гърция през април 2014 г. Той я нарязал на малки части, сварил с дни останките и ги разнасял в тенджери през цяла Атина, изхвърляйки ги в различни кофи за боклук в опит да прикрие стореното.

В деня на убийството - вероятно на 9 април, Станислав и Назиф били за пореден път в апартамента на първия, където често се събирали, за да се друсат. Дни по-късно отново се събрали, вече при свършен факт и според следствието тъкмо тогава 27-годишният по това време Станислав разказал под въздействие на наркотици какво точно е направил с дъщеря си.

Отвратен от разказа, Назиф изчакал приятеля си да заспи и веднага напуснал къщата. Бързо се прибрал в България и разказал за случилото се, което моментално стартирало разследване с подкрепата на гръцките власти.

По показания на Ники, разказът на Станислава започвал от момента на разчленяването.

Впоследствие обаче и самият Назиф се озова в затвора като съучастник, тъй като негов пръстов отпечатък бе открит на една от бутилките с белина, използвана за изчистването на кръвта от килимите, стените, пода и мебелите в апартамента.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ