Бащата на Деница Симеонова, която е водач на листата на „Продължаваме промяната“ във Враца /ПП/, завлякъл с пари 10 човека във Врачанско, пише BulNews.

Любопитната история с Димитър Симеонов разказа кметът на село Бели Извор Кирил Илиев.



Действието се развива преди години, когато Марио Тагарински бил кандидат за народен представител. Заедно с бащата на Деничка с фалшивата усмивка, двамата отишли при Кирил Илиев, за да поискат да им осигури застъпници за селата Бели Извор, Власатица и Лютаджик. За положения от тях труд им били обещани по 30 лв. на човек.

Изборите минали и дошло време за разплащане с хората.

Изведнъж Димитър Симеонов започнал да мишкува и станал неоткриваем. За новоизбрания депутат Тагарински пък да не говорим.
Кирил Илиев се опитвал в продължение на месец да открие някой от двамата, но безуспешно. Накрая бил принуден да извади лични средства, с които платил на застъпниците.

Историята е поучителна, защото разкрива морала на Димитър Симеонов, а все пак той е възпитавал малката Деничка. В наши дни с крайно неуместна фалшива усмивка тя уверява обществото в своите превъзходни качества. Бъдещето ще покаже дали е така или е достойна дъщеря на баща си. На онзи, който измами 10 човека и не им плати мизерните 30 лв.