Научаваме се, че новият "падишах" Трифонов обявил у Фейсбук, че връщал мандата на секундата. Както казват безумните и не толкова красивите - "страх тресе кочината".

Цялата патърдия около изборите, родилните мъки около Народното събрание в момента водят до логичния си завършек. Втората по численост парламентарно представена партия сгъва байраците и няма смелост дори да внесе предложение за състав на кабинет в Парламента.

Това коментира във фейсбук профила си столичният общински съветник Карлос Контрера от ВМРО по повод политическите драми около мандата за съставяне на правителство в рамките на 45-ия парламент.

Ето и цялото мнение на Контрера:

Сакън да не вземат да им го гласуват, че ще трябва да се управлява и да се носи отговорност. Липсата на внесен проект за състав на Министерски съвет ще означава, че ИТН хора няма за тая работа, няма нито желание да управлява (заради което бяха избрани), нито има смелостта да носи отговорност и до провежда политики. Дадената ти е възможност да докажеш, че можеш да промениш нещата, а ти се дърпаш и викаш "не, не, не сега". А кога?

Интересно е, че Трифонов продължава да се държи като един "деос екс макина" и свежда височайшата си воля към нас, простолюдието, през фейсбук. Точно тези, които дойдоха с виковете за мажоритарна система, за нов модел, сега са се изпокрили и няма и помен от революционния плам.

Царят е гол.

 

Научаваме се, че новият "падишах" Трифонов обявил у Фейсбук, че връщал мандата на секундата. Както казват безумните и не...

Публикувахте от Карлос Контрера в Неделя, 25 април 2021 г.