Казахме „Довиждане!“ на лятото с всичките му плажни партита и приключения, но връщането към рутината на градския живот не е чак толкова лоша новина. Новият сезон е повод не само да подменим дрехите в гардероба, но и да изпробваме нови неща, които могат да бъдат полезни във всекидневието ни.

Да, вече сме на работа, на училище или в университета – понякога далеч от близките си хора, но пък технологиите ни позволяват да поддържаме връзка с тях във всеки един момент.

Именно затова е хубаво да имаме мобилен план, с който да не се тревожим колко безплатни минути ни остават или след колко изгледани онлайн видеа интернетът на максимална скорост ще спре. Разбира се, всичко това е без значение, ако смартфонът ни е „пред пенсия“ и например не поддържа актуалните мрежови технологии като 5G.

За да направи малко по-лесна адаптацията към есента, A1 обяви специална промоция, която дава без допълнително заплащане на потребителите Samsung A13 5G и преференциална цена от 20 лв. на месец плана Unlimited 39,99.

Впечатляващи характеристики за без пари – възможно е с А1

Черешката на тортата в тази промоция определено е смартфонът подарък Samsung Galaxy A13 5G. Този модел се отличава значително от това, което сме виждали в достъпния клас смартфони и предлага много добро съотношение цена-качество.

За това помагат и редица екстри, които традиционно виждаме в по-високия ценови клас, като например 90-херцовия дисплей и 50-мегапикселовата основна камера. За справяне с всекидневните задачи отговаря процесорът Mediatek Dimensity 700. Освен това, той притежава повечето софтуерни функции на потребителския интерфейс на Samsung – ONE UI 4.1.

Едно основно предимство на телефона е, че с него потребителите ще могат да се възползват от огромните предимствата на мрежата от пето поколение на А1 - 5G ULTRA.

Неограничени разговори и мегабайти на рекордно ниски цени

До края на месец септември, всеки клиент на А1, който заяви неограничения план Unlimited 39,99 ще плаща наполовина от стандартната му цена, а именно – 20 лева на месец в продължение на първите три месеца от датата на абониране. Така те ще могат да се възползват от неограничени минути и мегабайти на максимална скорост на своя нов Samsung A13 5G.

Предимството на мобилните планове Unlimited е, че те осигуряват всичко необходимо за модерния потребител – сърфиране в интернет пространството без ограничения в скоростта, безкрайни минути за телефонни разговори, както и достъп до мрежата от пето поколение – 5G ULTRA.

Всичко това може да бъде на разположение за потребителите в рамките на три месеца, а след изтичане на промоционалния период, клиентите ще могат да продължат да се възползват от безкрайните му възможности на стандартната цена от 39,99 лева до края на 2-годишния срок на абонамента.

Още не сте убедени в предимствата на 5G?

За предимствата на новата 5G мрежа се говори вече от доста време, но ако все още не сте се убедили лично в това, новата промоция на А1 план Unlimited е идеалната възможност да го направите. До края на септември А1 е отворила своята 5G ULTRA мрежа за всички свои клиенти напълно безплатно и всеки може изпробва нейните възможности без допълнително заплащане.

5G ULTRA мрежата на А1 предлага гигабитови скорости на изтегляне на информация и безкрайни възможности за сърфиране в интернет. Към момента тя обхваща над 220 града и курорта, а плановете на телекома са до края на годината да покрие с 5G всички населени места с население над 3 000 човека.