А1 пусна нов предплатен пакет, който предлага неограничени мегабайти за първите 5 дни след неговото активиране. A1 HIT е перфектен избор за потребителите, които искат да се възползват от свободата на голямо количество включени минути и мегабайти, без да се обвързват с дългосрочен договор.

Пакетът А1 HIT включва неограничени мегабайти в мрежата на А1 за първите 5 дни, което дава възможност на абонатите да сърфират в мрежата на А1 без притеснения. След изразходването им, клиентите могат да се възползват от още 20 000 МВ, в рамките на 25 дни. Услугата предлага и много добри условия за разговори, като дава на потребителите 1 000 минути в националната мрежа за 35 дни. Предплатеният пакет А1 HIT идва на цена от 20 лв.

За клиентите на предплатен пакет А1 HIT, които искат да презаредят своята карта, А1 има специална оферта. Предложението на име HIT е с валидност от 25 дни и дава различни бонуси при всяко презареждане. Абонатите могат да добавят 300 национални минути и 8 000 МВ към своя пакет, като заредят картата със сума между 10 и 14 лв., или изберат опция за зареждане с 15 лв. или повече, за да получат 1 000 национални минути и 20 000 МВ.

От специалната оферта при презареждане могат да се възползват и всички клиенти на предплатен тарифен план Универсален плюс от А1 чрез изпращане на безплатен SMS с текст HIT на номер 789.

Презареждането може да стане чрез посещение в магазин на А1 или в партньорската мрежа на телекома, или чрез A1 меню на *123#.