Астроложката Светлана Тилкова-Алена направи много интересен хороскоп за днешния ден. Според нея Водолеите ще получат одобрение от ръководството, а Рибите ще са в добро настроение и с отлично самочувствие.

Ето какво предрече Алена за всички зодии:

ОВЕН

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни. Веднага, още днес, въпреки че деня е почивен, прекратете отношенията си.  Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи, чрез нова работа. Ще е грешка ако дадете съгласие да се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас.

Ако имате проблеми в личните отношения, направете всичко възможно вечерта да ги изясните. Възвърнете хармонията в живота си, ако не искате да се лишите от подкрепата на партньора си и от сексуалните удоволствия. 

ТЕЛЕЦ
Предстои ви поредния неблагоприятен почивен ден, изпълнен с нервност и напрежение. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите.

Отношенията в семейството ви са хармонични, но само ако овладеете обострената си чувствителност и не обиждате. От вас зависи да избегнете поредния скандал, който ще ви отдалечи от мечтата за интимни мигове и сексуални наслади. 

Ето за какви опасности трябва да бъдат нащрек зодиите тази есен

БЛИЗНАЦИ
Подгответе се да останете на работното си място до късно, въпреки че деня е почивен. Освен финансовите постъпления ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности.

Късметът днес може да ви изневери най-вече в любовта, ако решите да прекалите със самохвалството си. Интимният ви партньор е неприятно изненадан от отказът ви от интимни мигове. Веднага ще реши, че сте изневерили, а вие просто се се поддали на грешни  от ваши уж добронамерени приятелки, които ви завиждат.

РАК
Поднесете идеите си на вашите колеги, въпреки че деня е почивен и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговорът си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си.

Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата. Прекалили сте с изискванията си към вашия съпруг. Сърдете се на себе си, че отказва да разговаря с вас. Не е изключено да се разминете със сексуалните мигове заради ината ви и нежеланието да се извините.

ЛЪВ
Очаква ви напрегнат, но ползотворен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място, не се поддавайте на примамливи предложения.

Коригирайте допуснати грешки. Не проявявайте агресия в поведението си към вашите близки, за да не ги отдалечите от себе си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на бездействие. Умората през деня не е причина да се лишавате от сексуални удоволствия. 

ДЕВА
Имате възможност в почивния ден да разширите дейността си, но бъдете умерени. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате.

Не сте уверени в чувствата на съпруга си и обмисляте раздяла. Внимавайте, защото със сигурност ще съжалявате за решението си. Не допускайте сексуален контакт, ако сте обтегнали отношенията си необратимо, защото може да се окаже с последици, блокиращи възможността за раздяла. 

Тлъсти пачки политат към 4 зодии тази есен

ВЕЗНИ
Използвайте цялото си влияние в почивния ден, за да разрешите неочакван и труден проблем на работното място, който ще ви донесе признание. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация.

Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си. Вечерта си създайте приятни емоции в семейството. Предпазвайте се от конфликти с любимите си хора. Не съсипвайте възвърнатата хармония в отношенията си и не се лишавайте от сексуални удоволствия. 

СКОРПИОН
Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който въпреки почивния ден ви се е обадил и иска среща с вас. Откажете я. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден.

Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас. Позволете на семейството си да ви изненада с романтична вечеря, въпреки че обикновено готвите вие. Сексуалните удоволствия са другата приятна изненада. Здравето ви се стабилизира. Избягвайте стреса. 

СТРЕЛЕЦ
Денят е почивен и е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място.  Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи.

Влюбени сте в интимния си партньор, но нещо ви пречи да се съгласите на брак. Причината за притесненията ви в леглото е липсата на хармония в сексуалните ви желания, но е добре да не правите крайни изводи, ако не сте се опознали добре. 

3 зодии имат нечовешка интуиция

КОЗИРОГ
Помислете за начините, чрез които да докажете правотата си пред ръководството, ако се налага да работите и в този почивен ден и очаквате да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия. Търпението ви носи повече полза от прибързаността.

Неприятели ще се опитат да ви съсипят на личните отношения. Бъдете подготвени и не реагирайте по женски импулсивно и с обидни думи. Отговорете на удара със спокойствие и не се дистанцирайте от любимите си, за да не се лишите от сексуални мигове. 

ВОДОЛЕЙ
Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството в почивния ден, но това може да се случи, ако сте се доказали като професионалисти. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение.

Бъдете отговорни към личните си отношения и не се поддавайте на желанието да работите и вечерта. Сексуалните ви отношения са нестабилни. Преценете дали причината не е в несходството в характерите с интимния ви партньор.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

РИБИ
В този почивен ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но не прекалявайте с показното си поведение. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания.

Вечерта задължително създайте хармония в семейните си отношения, вместо да се инатите и да ги обтягате още повече. Не се лишавайте от желаните сексуални мигове с вашия партньор.

Източник: Труд