Познавам проблемите на София, а като журналист винаги съм бил близо до хората. Това обяви току-що във фейсбук кандидатът за кмет на ГЕРБ-СДС за София Антон Хекимян.

Eто какво написа още той:

В ролята ми на журналист през тези 19 години винаги съм бил близо до хората, показвал съм техните проблеми и съм предизвиквал институциите да намират решения. Журналистиката те прави изключително чувствителен към всяка нередност и ти дава опита да намираш верния път.

Този опит и познаването на проблемите на града ни беше моят мотив, с който приех предизвикателство да бъда част от решаването им. Благодарен съм, че през всички тези години успях да спечеля и запазя доверието ви като зрители. Сега заставам до вас и съм готов отново да се боря за вашето доверие, защото развитието на София не трябва да спира!

Осъзнавам, че обвиненията срещу мен с обявяването на кандидатура ми се отразяват на колегите от БТВ Новините. Никой не трябва да има съмнение, че журналистите в този нюзрум са достойни, свободни и независими хора! Те го доказват всеки ден с работата си.

Днес влизам в полето на политиката, готов съм да отговарям на всички въпроси, да вляза в дебат с останалите кандидати и да предложа най-добрите решения за управлението на София.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук