Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог отправи важно предупреждение

https://blitz.bg/obshtestvo/astrolog-otpravi-vazhno-preduprezhdenie_news710312.html Blitz.bg

Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване

София, България 20 Ноем. 2019, 08:02 14016 прочита 0 коментара

5 слънчев ден – Денят е посветен на Благодетелния свят, установяване на мир, равновесие. (св. Параскева в християнството), планетата Венера. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем на деня - Магарето, символ на покорност и благочестие.

Ден на смирението, подчинението, служенето и изпълнение на своя дълг. Ден на скромните и трудолюбиви хора. Който работи, ще получи благословия. Добър ден за работа и за поставяне на делата в ред.


Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията ви. По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа.

Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Повече работете, по-малко говорете. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

По-добре е да простите, ако сте скарани. Ако някой дойде при вас с намерение да се помири, не го отблъсквайте и не започвайте спор. Помагайте на другите в нужда. Нужно е да внесете радост и спокойствие в дома.

Фразата, която най-добре описва всяка зодия

Благоприятно е за извършване на домакинска работа. Допустима е интимност, но само със собствения партньор/ка. Благоприятно е за зачатие, но само в собствения ви дом. Тези, които са сами, трябва да се въздържат от интимни отношения. Икономисвайте светлината.

Денят не е подходящ за покупки. Не приемайте подаръци днес, освен парични и тези, които са за рожден ден. Да не се тръгва на дълъг път по възможност.

В никакъв случай не трябва да се бездейства. Не трябва на никого да се противоречи – нито на хората, нито на обстоятелствата. Не повишавайте глас. Не бързайте. Не завиждайте и не осъждайте другите, не предавайте доверието им.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Диета - Нежелателно е да се започва цикъл на гладуване. Препоръчителна храна - каши, зърнени продукти, кореноплодни. Да се намалят течностите и алкохола също.

Облекло -  Придържайте се към успокояващи, пастелни цветове - нежно розово, наситено жълто. Не се препоръчват ярки цветове днес. Избягвайте съчетания на червено със зелено.

Да не се носят едновременно топли и студени цветове. Добре е да се носят медни изделия. Може още да носите жълт ахат, розов родонит. Да се избягват камъни, съдържащи желязо. Марсианските камъни притеглят към вас лоши събития или ще се натъкнете на трудности в този ден.

Поверия – Ако днес ви се скъсат обувките или ви се отлепи тока на обувката – знак за незащитеност. Ако затънете в калта – знак за материално неблагополучие.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Да намерите дървен предмет – това е знак, че ще имате подкрепа при придвижване по служебната стълбица. Ако паднете или се подхлъзнете – всичко пропада.

Лошо е, ако ви се нахвърли домашно животно особено за жените – неприятности в любовта, а бременните са застрашени от помятане. Ако куче излае мъж, да следи жена си – може да му изневери. Добре е да намерите детска играчка.

Сънища – На ярките сънища не обръщайте внимание. Да се видите, че работите със земята или сте на полето – знак за щастие и късмет. Да приемате храна, особено, ако ядете хляб – знак за богатство. Светкавица, огън – знак за неприятности.

Числа на деня – 5, 6, 24, 60 

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам