През първия ден на седмицата може да възникне по-голямо напрежение в делата ви, ако не сте успели да приключите навреме с някои ангажименти, които са важни за семейството ви. Възможно е да очаквате действията на ваши роднини, от които да зависи развоя на семейните ви дела.

Като цяло този ден ще бъде благоприятен за дома ви, за посрещане на гости или организиране (присъствие) на различни събирания по приятен повод.

Днес може да ви изненада или ангажира събитие в живота на жена родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей. Жените от тези три зодиакални знака ще имат благоприятен ден за развитие на материални или имуществени дела.

Тлъсти пачки влизат в джоба на 3 зодии през декември


Този ден може да донесе късмет на мнозина от вас. Всичко ще зависи от чистотата на действията ви, умението ви да вземате бързи, но правилно решения. 

Овен
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение.

Бъдете отговорни към работата си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Телец
Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. В състояние сте да отхвърлите много работа. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции.

В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Ще получите похвала, последвана от парично поощрение. Днес проведете консултации.

Близнаци
Понеделник ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Парите идват и си отиват. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате.

Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. От днес започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Какъв шофьор сте според зодията?

Рак
Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек.

Понеделник се оказва напрегнат ден в известен смисъл за доста от Раците, а причините се свеждат до емоционална импулсивност, предразполагаща към любовни желания. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Също не е време за бизнес дела и за рискови финансови операции. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа днес, в това число служебна и лична. Днес проведете консултации.

Четете в рубриката ни ХОРОСКОПИ всякакви предсказания и пророчества

Лъв
Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днешният ден ще е добър за изяви пред околните, за занимания със спорт и с всякакви творчески дейности. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек.

Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Работата няма да Ви създаде всички затруднения за разлика от контактите. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Дева
Понеделник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Девите. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления.

Днес вечер нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Везни
Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Притеснени сте и без желание за работа. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения.

В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Доверете се на здравият си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Скорпион
Понеделник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Заслугата за това е изцяло ваша, с работата и желанието Ви да се реализирате ще довеждате успеха до себе си.

Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. По отношение на пътуванията, финансовите въпроси и здравето Ви денят ще бъде напрегнат. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В заключение, Днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Стрелец
Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Опитите на някои Стрелци да действат за смяна на работата, или да се насочат към нова делова сфера ще претърпят успех.

Понеделник се характеризира с добри възможности за парични печалби и част от родените в зодията ще се възползват от предоставения им Съдбовен шанс за финансова реализация. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог
В чудесно състояние на духа са повечето от Козирозите през днешният ден. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Днешният ден е подходящ за творчески занимания, както и да се погрижите за здравето си.

Най-вероятно е да Ви предложат допълнителна работа, която е добре да приемете, защото е близо до това, което вършите сега, но много по-добре платена за по-малко отделено време. Ще имате удовлетворяващи Ви и споделени мигове в компанията на семейството си и това ще направи деня Ви пълноценен. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си днес.

Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешният ден за какво друго може да си мечтае човек. Пестете парите си, те са нужни за много по-важни неща, от това, което стои на дневен ред. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Риби
Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

В понеделник може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.