Попълнете търсена ключова дума или фраза

Астролог отправи важно предупреждение

https://blitz.bg/layfstayl/khoroskop/astrolog-otpravi-vazhno-preduprezhdenie_news712514.html Blitz.bg

Подходящо е да се посети църковен храм, смята Ивелина Пенчева

София, България 02 Дек. 2019, 07:55 15847 прочита 0 коментара

17 слънчев ден –Ден за защита на справедливостта. Планета Хирон, звездата Арктур. На висше равнище това е Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Денят се свързва още с планетите Юпитер, Марс и Сатурн. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем –  Петелът, войн, послушник, „Небесният адвокат”, символ на откритост и решителност.

Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Време за освобождаване от страховете. Могат да се подписват важни документи,  да се пътува на дълги разстояния. Благоприятно е за нови запознанства.


Аларма: Тези зодии са пълни психопати, ще съсипят живота ви!

Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. На човек роден в този слънчев ден трябва внимателно да му се подбира името.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

Бягайте далеч от тези 6 зодии, ще си изпатите жестоко

Не се препоръчва да се държи отворен прозорец. Противопоказно е да се изпитва страх. Не стойте дълго време у дома. Не бива да спите дълго. Не се гледайте  продължително в огледалото.

Неблагоприятно е за чистене и изхвърляне на боклуци. Нежелателно е да се сключва брак в този ден. Не се препоръчват интимни контакти. Да не се яде пилешко месо. Да не се обиждат домашните птици и да не се скубят перата им.

Тези 5 зодии са в състояние да направят пари и от въздуха!

Диета –Днес не трябва да се готви, а храната да е приготвена от предния ден. Добре е да се яде кръгли неща – питки, понички, милинки и др.

Облекло – Добре е да смените дрехите, да облечете нещо ново и чисто. Препоръчва се бяло, жълто, оранжево и тъмночервено. Откажете се от мрачните тонове, сивите и небесносините.

Знамения – На знаменията трябва да се обръща в този ден голямо внимание. Добре е да попаднете на насрещен вятър – знак за небесна защита.

Ако намерите перо от птица – успех в материалните дела.

За тези, които отглеждат домашни птици – да пропее петел от трите ви страни – намислете си желание, то ще се сбъдне. Хубаво е да видите петел, дори да ви клъвне. Също така може да бъде изделие, снимка на петел.

Жените от тези зодии не са нещо особено, но моментално пленяват мъжете с...

Да намерите метални предмети – знак за внезапен успех.

Име, чуто по време на разговор няколко пъти – предстои скоро да се срещнете с този човек.

Негативни знамения са: да е мрачно утрото, дъждовно време, буря, падане, загуба на ключ. Остър вятър в гърба – успехът се е отвърнал от вас.

Сънища – по-добре е да не сънувате. Да се спи малко и на светлина. Всички приятни сънища могат да се изпълнят на обратно. Да сънувате храм – знак за изпитание, за търпение.

Числа на деня – 17, 23, 59, 84

0 Коментара:

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам