4 слънчев ден – Ден на Небесния войн (Архангел Михаил, Георги Победоносец), на астралното войнство, създаващо нашата защита. Това прогнозира астрологът Ивелина Пенчева за tribune.bg.

Тотем на деня е Снежният Барс, символ на безстрашие, решителност и благородство.


Най-големите страхове на различните зодии са разкрити!

Добър ден за начало на нови начинания и перспективни дела. Ден на активните занимания и за поемане на премерен риск. Не е подходящо време за завършване на стари дела.

Време за изпълнение на дълга. Ден на борбата за правото, за милосърдие и защита на слабите и беззащитните. Борете се за правдата, защитавайте честа и достойнството на другите хора, оказвайте помощ на близки, приятели или просто познати.

Може да помагате на болни и възрастни хора, както на близки и познати.

Тези 4 зодии ще си живеят живота на стари години!

Старайте се да разрешавате всяка заплетена ситуация, но го правете без излишни страсти и емоции, в рамките на допустимото и закона. Учете се да преодолявате всички страхове  и не проявявайте слабост и малодушие пред лицето на опасността.

Смело вървете към победата и тогава ще ви се предостави щастливият шанс, способен да промени живота ви. Препоръчват се занимания с физически практики. Благоприятно е за спортни съревнования и за занимания с бойни изкуства.

Датата ви на раждане разкрива неподозирани неща за вас - по-точна е и от хороскоп!

Добре е да се купуват и носят метални изделия и полускъпоценни камъни – те служат за защита.

Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева.

Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности. Избягвайте да пишете писма в този ден, да участвате в хазартни игри, тъй като може да останете без пари.

Фразата, която най-добре описва всяка зодия

Диета - Не се препоръчва да се яде месна храна. Да се пият повече течности. Храната да бъде пикантна, а алкохолът е нежелателен.

Облекло – Придържайте се към розовото и червеното. Избягвайте зеленото. 

Знамения – Ако намерите метални предмети, означава, че враговете ви скоро ще бъдат победени.

Ако се порежете в този ден – ще се освободите от всичко излишно.

Ако счупите чиния и тя се разпръсне на много малки парчета, не се притеснявайте. Това е знак, че ще минете през изпитания, от които ще излезете с чест.

Жените от тези 4 зодии са като нежни цветя и се нуждаят от огромни грижи

Ако се намокрите под дъжда – разобличаване на вашите тайни. Лош знак е насрещен вятър.

Сънища – Добре е да имате динамичен сън и вие да бъдете активни. Да се видите с къса коса или че се подстригвате, означава, че скоро ще се избавите от това, което ви спира. Зелена трева и изобщо всякаква зеленина – тъга, неудачност. Вода – клюки. Лошо е да се видите в огледало.

Числа – 15, 39, 46