Звездна прогноза направи астрологът Азарей. Ето какво пише той в личния си фейсбук профил:

САТУРН В РИБИ

Повелителят на времето ще се гмурне в зодиакалния знак Риби на 7-ми март

2023 година в 15:35 ч и ще пребивава там приблизително две години и половина.

Това е период на издръжливост, спокойствие и съсредоточеност. В творческите си изяви ще сте дълготърпеливи. Времето е подходящо за преговори с по-възрастни хора и за дейности, свързани със земята. Ако създавате малки предприятия, те ще просъществуват по-продължително време. Планирайте добре трудовите процеси. Очаквайте помощ от околните. Дори успехите да са малки, те са част от дългия път.

По време на този транзит човек може да бъде обхванат от апатия, песимизъм, депресии или огорчения. Досадното ви настроение ще бъде свързано със забавяния в предприетите дела. След интензивния предходен период следва време на вялост и усещане на недостатъчна решимост. Това влияние може да бъде пречка за вземане на правилни решения, или въобще на каквито и да било решителни действия. Хроничните заболявания ще напомнят за себе си.

По принцип планетата Сатурн действа регулярно с тежест, със забавяне на събитията, със своята фаталност, на която тя е символ. Ще преведем думата „фаталност“ с определеност или фиксиране. Следователно процесите, които ще се генерират, ще водят до яснота в живота.

Нейната роля в живота на човека е ограничаването във времето и пространството чрез конкретни условия, а всичко това е подчинено на стройна организираност. Сатурн изисква от нас дисциплина. Тя е неговата панацея.

Без благотворното влияние на планетата Сатурн ние няма да сме в състояние да вземем конкретно решение, няма да достигнем до мъдростта, няма да поемаме отговорност. Виждате как минусът се превръща в плюс.

Ето защо положителните аспекти по време на транзита на Сатурн ще отбелязват винаги прогреса, конкретни събития, реализирани под въздействието на нашата воля и упоритост, както и изпълнението на практика на нашите основни принципи и мисли. Той е строгият учител. На него винаги ще му бъдем благодарни. Дори за трудностите и страданията.

Периодът се характеризира с професионална отговорност и задължения във връзка с болници, приюти и благотворителни действия. Може да бъдат професионални ангажименти в психологическа насока, секретни правителствени дела или организации, както и всяка работа, която се върши тайно или зад кулисите.

Възможно е да развиете интерес към медитации, изучаване на мистичната страна на човека или феномените в парапсихологията. Някои ще посетят ашрами или духовни центрове. Бъдете сдържани и внимателни.

Психологическата терапия ще ви се отрази добре. Интерес ще предизвика изследвания на подсъзнанието на човека. То е безкраен океан, където плуват цветни риби и е украсен от коралова феерия. Това са символи на спотаени чувства и емоции от нашето минало. Ние си мислим, че подсъзнанието спи. Но то винаги е будно!

Периодът е свързан с кулминация на кармично изчистване, за да подготвим нашата себеизява за новия цикъл. Смирението ще ви даде сила. Понякога ще търсите уединение, дълбока медитация и самоанализ. Ще усещате склонност да се жертвате. Възможни са желания за отказване от удоволствията на света. Не се учудвайте, ако усещате стремеж към задълбочаване в мистериите. Предаността ще ви носи тайни и невидими ползи.

Сатурн е планетата на печалността и регулацията.

Образователната система ще бъде отчайващо слаба. Тя ще се сблъска с новото поколение, което вижда нещата по свой начин. Погледнете на живота по-оптимистично и по-весело. Влиянието е неблагоприятно за работа, обществено положение, авторитет и популярност. Въздържание, толерантност и твърдост ще помогнат да се преодолеят горепосочените трудности. Засилете волята си и внимавайте да не правите грешки в заключенията си.

В икономически план търсенето ще бъде по-голямо от предлагането. Очаквайте резки обрати в цените. Това са потенциални периоди за търговски войни и ограничения върху вносните продукти. Понижаване курса на на акциите на най-големите и доходоносни компании на борсовите пазари. Ще се наблюдава нова спекулативна треска.

Предстои голяма пазарна регулация. Ако цените на стоките са твърде високи спрямо пазарната им стойност, съответният сектор ще се срине. Ако цените на стоките са твърде ниски, те ще се повишат.

АЗАРЕЙ, 2023

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук