Попълнете търсена ключова дума или фраза

БДЖ обявява конкурс за пътепис на тема „Разходка с влак”

https://blitz.bg/obshtestvo/bdzh-obyavyava-konkurs-za-ptepis-na-tema-razkhodka-s-vlak_news710554.html Blitz.bg

Най-добрите авторски пътеписи, които са способни да впечатлят читателите дотолкова, че да нямат търпение да се втурнат в описания от автора маршрут, ще бъдат публикувани в специална рубрика на официалната страница на БДЖ, както и във фейсбук

София, България 21 Ноем. 2019, 10:25 240 прочита 0 коментара
Разходката сред природата през почивните дни винаги е приятна, а някои любопитни туристически дестинации са лесно достъпни с влак за всеки решил да грабне раницата и да избяга за кратко от шумотевицата на големия град.

БДЖ се стреми да привлече именно тези хора в своята кампания за популяризиране на еднодневните разходки сред природните забележителности на България, като обявява конкурс за пътепис на тема „Разходка с влак”.
 
Най-добрите авторски пътеписи, които са способни да впечатлят читателите дотолкова, че да нямат търпение да се втурнат в описания от автора маршрут, ще бъдат публикувани в специална рубрика на официалната страница на БДЖ, както и във фейсбук.
 
Отличените участници ще получат по два билета за предстоящо организирано от БДЖ атракционно пътуване с парен локомотив или два билета за пътуване с влак на територията на страната по произволно избран маршрут до края на 2020 г.
 
За участниците в конкурса е необходимо да спазят следните условия:

Текстът да бъде авторски и написан от придобити лични впечатления.
Текстът да бъде придружен с авторски снимков материал от пътуването с влака и посетените обекти.
В пътеписа е желателно да бъдат посочени конкретните влакове, с които авторът е пътувал като маршрут от/до и часове на тръгване и пристигане.
Текстът да бъде свързан с разходка в рамките на един или два дни.
Текстът да бъде с дължина между 2 и 5 страници.
 
Желаещите да участват в конкурса могат да изпращат своите пътеписи на официалната електронна поща на БДЖ ([email protected]) до 01.03.2020 г.
 

Използвайки този сайт Вие приемате, че използваме „бисквитки", които ни помагат за подобряване на преживяването на потребителите, за персонализиране на съдържанието и рекламите, и за анализ на посещаемостта. Вижте нашата политика за бисквитките повече тук.Приемам