С поредна сцена, която нарушава закона се похвалиха в социалните мрежи синовете на известния столипиновски барон Асан Кучкаря. Неотдавна във Фейсбук профила на по-малкия брат Ширкан бе качено видео, на което се вижда как двамата столипиновци, стрелят наред във въздуха, докато танцуват на орианталски ритми навръх Нова година.

Безчинства в Столипиново: Младежи се фукат с безнаказаните си изстъпления СНИМКИ

Въпреки празничното настроение в квартала, се вижда как ситуацията се разиграва около множество хора и това може да застраши животите им. Хората от Пловдив все още чакат реакция от институциите, тъй като не е ясно дали оръжията, с които стрелят са законно притежавани и ако не е, то трябва спешно да бъде иззети, уточнява TrafficNews.

Кзусът с постоянните криминални прояви на фамилията стартира още преди година. Тогава съобщи за поредица от скандални постъпки на наследниците на известния барон - Шеркан, Ейвер и подвизаващият се с прякора – Борис Вин Дисел. През 2021 година те отново бяха демонстрирали в социалните мрежи тяхната пълна безотговорност и чувство за безнаказаност, като публикуваха клипове, на които се виждаше как използват оръжия за забавления.

И до днес двамата братя не спират да влизат в постоянен разрез със закона. Преди 20 дни по-големият Ейвер Мехмед застана пред Пловдивския районен съд, за да отговаря за жесток побой над шофьор от градския транспорт. Куриозът в този случай беше, че Енвер в момента работи като социален асистент по проект за социални услуги.

По малко от две седмица преди побоя, другият син на Кучкар - Шеркан беше арестуван за нанасяне на средна телесна повреда на 26-годишния бербер от махалата Исус. След инцидента, побойникът беше освободен от ареста с мярка за неотклонение „подписка”.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!