Тазгодишният сезон на "Биг брадър" още от самото начало порази зрителите с тоталната манипулация над участниците в шоуто, съобщава в. "Шоу" .

Първият лайв смая всички с намесата на сценарния екип в полза на бургазлийката Ирена, чиято съдба се очаква да бъде една от основните нишки в риалитито. Тя трябва да се разведе в шоуто при пълен сеир, но се оказа първата номинирана за изгонване.
Мозъците на "СИА" спретнаха истински чудеса, за да запазят блондинката. По време на лайва стана ясно, че номинациите в женския двор не са на живо, а са се провели още в неделя вечерта. За изгонване в неделя са номинирани Ирена и 47-годишната шуменка Жени. В името на своите цели за спретване на голям сеир с развода на бургазлийката от щаба на "СИА" вземат спешно решение - да изгонят двама от и без това изнервените мъже, за да осигурят по-нататъшно пребиваване на Ирена в предаването. Под въздействието на алкохола "софийският тарикат" Данаил и строителният предприемач от ромски произход Даниел се нахвърлят един върху друг. Словесните атаки прерастват в ръкопашен бой. Резултатът - и двамата побойници са изгонени от "Биг брадър" още в началото на лайва за първите номинации. /БЛИЦ