Живеем в 21-ви век. Не трябва да се действа така с провокации и агресия. Не приемам по никакъв начин да се стига до крайности. Интересно ми е какво ще направят тези хора, ако влязат в парламента. Ще ни бесят ли, в ковчези ли ще ни изнасят? Ние също имаме семейства, близки, приятели.


Зловещо: Протестиращи наръгаха полицай с нож, пробваха да запалят живи униформените ВИДЕО

Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков пред журналисти в парламента.

"Познавам хора, които протестират и никога не съм се опитвал да им попреча да изразят мнението си, но това трябва да става мирно и цивилизовано. Ако напрежението ескалира още, това ще е един срамен ден за българската демокрация.

Прозвуча команда за кръв на протеста: Мъжете насам! Давайте бомбите! ВИДЕО

Надявам се протестиращите да разбират това и всичко да мине спокойно", коментира Ненков протеста пред НС.

"Аз и моите колеги работим съвестно. Ние винаги сме работили добросъвестно за хората. ГЕРБ никога до този момент не е правил избори, така че никога не е могъл да ги фалшифицира.

В момента най-важния въпрос е здравната криза и пандемията. Никой от протестиращите, включително и президентът, не обелват дума затова.

Насилие: Репортерка от Нова тв и оператор ослепяха заради протестиращи СНИМКИ

Може 100 000 души да не харесват правителството, но аз не приемам някакви хора да говорят от името на целия народ. Единственият начин за смяна на властта е избори. Ако това тук е начин за взимане на властта, аз не искам да живея в такава държава", завърши депутатът от ГЕРБ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!